Bence kesinlikle hamilesin teste göreOzel gunume 2 gun var test cubugu resimdeki gibi hamile miyim ??? Lutfen yardmci olun yeni katildm araniza ve tam olarak kullanamiyorum da burayi kusuruma bakmayin .. ilk denememiz 1 .5 yıllık evliyim ve tecrubesizim sorcak kimsem yok Eki Görüntüle 1683822 Eki Görüntüle 1683826
Bence kesinlikle hamilesin teste göre
Sabah idrarı olmamasına rağmen çok net bence ki bende yapıyorum beş günlük gecikme ile hala böyle çıkmıyor :) gecikmen var mı pekiAy hadi insallah cok heyecanliyim ve uyku uyuyamyorm suan yarm saat once test yaptm ve saskınm ne yapacagimi bilemedim
Sabah idrarı olmamasına rağmen çok net bence ki bende yapıyorum beş günlük gecikme ile hala böyle çıkmıyor :) gecikmen var mı peki
Hamilesin
Amiiiiinnnn inşYok hayr daha 2 gun var hatta ama ben dayanamadm ve test yaptm boyle cıktı ne oldugunu da tam anlayamadm tabi :) Rabbim size ve tum isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin insallah :) ♡
Amiiiiinnnn inşsenide çok tebrik ederim şimdiden inş hayırlısı ile güzel haberi net alırsın doktorundan
KESİN hamilesin cnm hayırlı olsun gözünaydın sağlıkla kucağına al inş:)
ayy süperrr hayırlısı olsun şeker :)
Ay Tebrikler bi hamile daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?