Hamile miyim ?? Lütfen yardmci olun ..

Ozlemsb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
22
10
1
31
Ozel gunume 2 gun var test cubugu resimdeki gibi hamile miyim ??? Lutfen yardmci olun yeni katildm araniza ve tam olarak kullanamiyorum da burayi kusuruma bakmayin .. ilk denememiz 1 .5 yıllık evliyim ve tecrubesizim sorcak kimsem yok

Ay hadi insallah cok heyecanliyim ve uyku uyuyamyorm suan yarm saat once test yaptm ve saskınm ne yapacagimi bilemedim
Sabah idrarı olmamasına rağmen çok net bence ki bende yapıyorum beş günlük gecikme ile hala böyle çıkmıyor :) gecikmen var mı peki

Sabah idrarı olmamasına rağmen çok net bence ki bende yapıyorum beş günlük gecikme ile hala böyle çıkmıyor :) gecikmen var mı peki

Yok hayr daha 2 gun var hatta ama ben dayanamadm ve test yaptm boyle cıktı ne oldugunu da tam anlayamadm tabi :) Rabbim size ve tum isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin insallah :) ♡

Yok hayr daha 2 gun var hatta ama ben dayanamadm ve test yaptm boyle cıktı ne oldugunu da tam anlayamadm tabi :) Rabbim size ve tum isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin insallah :) ♡
Amiiiiinnnn inş senide çok tebrik ederim şimdiden inş hayırlısı ile güzel haberi net alırsın doktorundan

KESİN hamilesin cnm hayırlı olsun gözünaydın sağlıkla kucağına al inş:)

Hayırlı olsun canım tebrik ederim hamilesin teste gore:)

Arkadaslar emin olmak icin iki gun arayla kan testmi yaptrdm ve cok sukur gebe ciktim ayrica bugn bebegimin kesesini de gorebildm :) Rabbin isteyen herkese hayirlisiyla hayirli evlat versin saglikla kucagina almayi nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…