sizi ilgilendirir mi peki?Foto atmanız şart mıydı ki ?
Şuan aynı durumları yaşadık ve beklemedeyim. Bende 4ünde olmam lazımdı 2sinde aynı şekilde akıntı geldi ve şuan hiçbir şey yok hafif karın ağrısı sanki adet olacakmışım gibi test yapamıyorum köyde olduğum için.2 aylık evliyim ve kendi yöntemlerimizle korunduk düzenli regl görürüm kasımın 4unde olmam gerekiyordu fakat 2sinde idrardan sonra peçeteye akıntıyla karışık çok az açık renkli kan geldi sonrasında hic gelmedi yani ped takmaya gerek duymayacak kadar. Birkaç gündür bu şekilde kasıklarımda ağrı var geliyormuş hissi fakat hicbir şey yok. Ablam yerleşme kanaması olabilir dedi test yapmadım henüz nedir belirtileri nasıl anlayabilirim? Kanama bu şekilde geliyor
hic hazırlıkli değilim ben test yapacagim sizde yapabilirsiniz umarimŞuan aynı durumları yaşadık ve beklemedeyim. Bende 4ünde olmam lazımdı 2sinde aynı şekilde akıntı geldi ve şuan hiçbir şey yok hafif karın ağrısı sanki adet olacakmışım gibi test yapamıyorum köyde olduğum için.
tamam cikabilirsin simdiGördüğüme göre evet,ilgilendirir
Ben 7 yıldır bu sonucu bekliyorum inşallah hamileyimdirhic hazırlıkli değilim ben test yapacagim sizde yapabilirsiniz umarim
Rabbim insallah nasip eder hayirli bir evladiniz olur insallahBen 7 yıldır bu sonucu bekliyorum inşallah hamileyimdir
yaaa cok guzel bir yorum çok teşekkür ederimRabbim her ikinize de nasip eder inşallah
Whatsappta bir aile grubu oluşturup bu fotoyu oraya atarsanız hamile olup olmadığınızı anlarsınız.2 aylık evliyim ve kendi yöntemlerimizle korunduk düzenli regl görürüm kasımın 4unde olmam gerekiyordu fakat 2sinde idrardan sonra peçeteye akıntıyla karışık çok az açık renkli kan geldi sonrasında hic gelmedi yani ped takmaya gerek duymayacak kadar. Birkaç gündür bu şekilde kasıklarımda ağrı var geliyormuş hissi fakat hicbir şey yok. Ablam yerleşme kanaması olabilir dedi test yapmadım henüz nedir belirtileri nasıl anlayabilirim? Kanama bu şekilde geliyor
Amin inşallah teşekkür ederimRabbim insallah nasip eder hayirli bir evladiniz olur insallah
Teşekkür ederim Allah razı olsunRabbim her ikinize de nasip eder inşallah
Evet, sizin oranızdan çıkan kanamanızı ulu orta görmek zorunda değiliz. “Kendi yöntemlerinizle” doğru düzgün korunmadıysanız her zaman hamile kalma ihtimaliniz var. Şüpheniz varsa kaset test, kan testi gibi bilimsel yöntemler var. Buradan kanlı peçetenize bakıp fal açarak bilemeyiz.sizi ilgilendirir mi peki?
tamamdiir kaldirdim teşekkür ederim uyari icinFotoyu gizleyip paylaşabilirsiniz. Yada açık renkli pembe akıntı derseniz daha açıklayıcı olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?