Hamile miyim nasıl anlayabilirim?

ronniee

bos yapma
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
131
39
98
2 aylık evliyim ve kendi yöntemlerimizle korunduk düzenli regl görürüm kasımın 4unde olmam gerekiyordu fakat 2sinde idrardan sonra peçeteye akıntıyla karışık çok az açık renkli kan geldi sonrasında hic gelmedi yani ped takmaya gerek duymayacak kadar. Birkaç gündür bu şekilde kasıklarımda ağrı var geliyormuş hissi fakat hicbir şey yok. Ablam yerleşme kanaması olabilir dedi test yapmadım henüz nedir belirtileri nasıl anlayabilirim? Kanama bu şekilde geliyor

Şuan aynı durumları yaşadık ve beklemedeyim. Bende 4ünde olmam lazımdı 2sinde aynı şekilde akıntı geldi ve şuan hiçbir şey yok hafif karın ağrısı sanki adet olacakmışım gibi test yapamıyorum köyde olduğum için.

hic hazırlıkli değilim ben test yapacagim sizde yapabilirsiniz umarim

Whatsappta bir aile grubu oluşturup bu fotoyu oraya atarsanız hamile olup olmadığınızı anlarsınız.

Ben teşekkür ederim canını sıkma hiç Allah inşallah hayırlı haberlerini alırım seni anlıyorum

Fotoyu gizleyip paylaşabilirsiniz. Yada açık renkli pembe akıntı derseniz daha açıklayıcı olur bence.

sizi ilgilendirir mi peki?
Evet, sizin oranızdan çıkan kanamanızı ulu orta görmek zorunda değiliz. “Kendi yöntemlerinizle” doğru düzgün korunmadıysanız her zaman hamile kalma ihtimaliniz var. Şüpheniz varsa kaset test, kan testi gibi bilimsel yöntemler var. Buradan kanlı peçetenize bakıp fal açarak bilemeyiz.
Ayrıca böyle görseller yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…