- 14 Haziran 2013
- 988
- 968
- 303
- Konu Sahibi belgeseller
-
Gayet net görünüyor,sağlıkla ilerlesin inşallahKizlar ben mi görüyorum ikinci cizgiyi, sizde goruyor musunuz?heyecanlandim.Eki Görüntüle 2289549
AminnnGayet net görünüyor,sağlıkla ilerlesin inşallah
Hayırlı olsun saat kaçta yaptın sabahmi vucudanda değişikler nelerdiKizlar ben mi görüyorum ikinci cizgiyi, sizde goruyor musunuz?heyecanlandim.Eki Görüntüle 2289549
Oglen yaptim. Cok az gogsumde agri hissettim dokununca onun disinda hic yokHayırlı olsun saat kaçta yaptın sabahmi vucudanda değişikler nelerdi
Adet oldunuz muKızlar yeni uyeyim. Geçen ay 16 oldum normalde bugün olmam gerekti olmadim birde bir haftadır vucut isim ani yuseliste hiç böyle olmuyordu başka belirti yok böyle olan varmi idi
Varrr daha yeni beta 20 lerde felandırKizlar ben mi görüyorum ikinci cizgiyi, sizde goruyor musunuz?heyecanlandim.Eki Görüntüle 2289549
Rabbim oyle buyukki 18 haftalikken bebegimi kaybettim ve bu ayin sonunda dogum olacakti eger kalbi durmasaydive simdi ayni zamanlarda yeni gebeligimi öğrendim. Hem sevinc hem korku var icimde. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi..
Kalbi durduRahim agzınız erken mi açıldı neden kaybettiniz
Pıhtılaşma testlerinize bakdrıın derim bende dort kez yasadım duşukKalbi durdu
Gecmis olsun. Saglikla gelsin hepimize inşallahPıhtılaşma testlerinize bakdrıın derim bende dort kez yasadım duşuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?