- 14 Eylül 2021
- 2.304
- 1.433
- 63
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
-
Gebelik testim yok bı saat sonra ovulasyon testi yapmayı düşünüyorumGebelik testi de yapsanız artık doğru sonuç verir zaten.
Cevap için teşekkür ederim bugün adet günüm yaparsam cikma ihtimali var yaniovulasyon testinde T çizgisinin diğer çizgiden daha koyu çıkması hamilelik demekmiş
Klomenle birlikte çatlatma iğnesi kullandınız mı, veya çatladığını ultrasonla teyit ettiniz mi? Klomen bana kist yapmıştı, öyle bişey olduysa sizde de bu sebeple sökülemiyor da olabilir adetiniz.Gebelik testim yok bı saat sonra ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum
Hayır çatlatma iğnesi kullanmadimKlomenle birlikte çatlatma iğnesi kullandınız mı, veya çatladığını ultrasonla teyit ettiniz mi? Klomen bana kist yapmıştı, öyle bişey olduysa sizde de bu sebeple sökülemiyor da olabilir adetiniz.
Olmadı yarın bir de test alın, inşallah vardır
Bana da vermemişti doktor ve çatlamayıp kist olmuştu. Ama tabi ultrasonda çatladıgını gördüyseniz sıkıntı yok.Hayır çatlatma iğnesi kullanmadim
Ultrason la da bakmadı ovulasyon testi yle takip ettimBana da vermemişti doktor ve çatlamayıp kist olmuştu. Ama tabi ultrasonda çatladıgını gördüyseniz sıkıntı yok.
Kendi kendine kullanmadın inşallah klomeniUltrason la da bakmadı ovulasyon testi yle takip ettim
Kendi kendine kullanmadın inşallah klomeni
Hay allah ya niye takip etmedi ki?Yok canım doktor verdi hatta günde bir kere kullan dedi ovulasyon testi al kontrol et yumurtlaman olmuş mu diye dedi
Yaptım silik ciktiHay allah ya niye takip etmedi ki?
Ben de o ay ovulasyonla da bakmıştım pik ve silikleşme oldu testte ama çatlamamıştı yani.
İnşallah olmamıştır öyle bir şey yaptın mı ovulasyon peki şimdi?
Testini atar misin canimYaptım silik cikti
BöyleTestini atar misin canim
Bence de bi kan testi verip kesinlestir canim bariz bi sekilde hamile gorunuyorsun
bu test ovulasyon testi yanılmıyorsam gebelik değil. o yüzden bu testin bu silikliğiyle gebelik olduğunu anlayamayız.Bence de bi kan testi verip kesinlestir canim bariz bi sekilde hamile gorunuyorsun
Maalesef bu ovulasyon testiBence de bi kan testi verip kesinlestir canim bariz bi sekilde hamile gorunuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?