Hamile miyim olabilir miiii?

Yesmar Yesmarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
2.304
1.433
63
Merhaba iyi akşamlar kizlar ben bu ay klomen kullandım 23 Eylül'de yumurtlama 24 de çatlama oldu bugünlerde ilişki oldu bu günlerin olduğu haftada da ilişki oldu ayın 10 u adet tarihim yani bugün ben dört gün önce gripten dolayı antibiyotik kullanacaktım kullanmadan önce erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı bende iki adet hap kullandım iki gündür kahverengi lekelenmem var lekelenmenin olduğu ilk gün sol yumurtaligima dogru böyle batma acıma değişik bı ağrı bir saattan fazla bu ağrı sürdü o gün rahim kismimin sol tarafı öyle ağrıdı sürekli adet dönemi de ağrım olur ama şuan ne sancı ne ağrı var acaba gebe olabilr miyim lütfen cevap ovulasyon testi yapsam çıkma ihtimali var mı

Gebelik testim yok bı saat sonra ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum
Klomenle birlikte çatlatma iğnesi kullandınız mı, veya çatladığını ultrasonla teyit ettiniz mi? Klomen bana kist yapmıştı, öyle bişey olduysa sizde de bu sebeple sökülemiyor da olabilir adetiniz.
Olmadı yarın bir de test alın, inşallah vardır 🤗

Klomenle birlikte çatlatma iğnesi kullandınız mı, veya çatladığını ultrasonla teyit ettiniz mi? Klomen bana kist yapmıştı, öyle bişey olduysa sizde de bu sebeple sökülemiyor da olabilir adetiniz.
Olmadı yarın bir de test alın, inşallah vardır 🤗
Hayır çatlatma iğnesi kullanmadim

😃😃 Yok canım doktor verdi hatta günde bir kere kullan dedi ovulasyon testi al kontrol et yumurtlaman olmuş mu diye dedi
Hay allah ya niye takip etmedi ki?
Ben de o ay ovulasyonla da bakmıştım pik ve silikleşme oldu testte ama çatlamamıştı yani.
İnşallah olmamıştır öyle bir şey yaptın mı ovulasyon peki şimdi?

Eklentiler

• IMG20221010224830.webp
    IMG20221010224830.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 96
Back
X