- 26 Nisan 2025
- 51
- 32
- 3
- 33
- Konu Sahibi Kediseversarisin
-
Merhaba çizgi çok belli aslında bazi testler daha hassas çıkabiliyor bazıları 1 hafta gecikmede ancak cikiyo kan testi verirsen daha net olurMerhaba kızlar,
Yeni üye oldum. Sizden fikir almak istedim.
Reglim 2 gün gecikti. Ben de hamilelik testi yaptım. Sabah ilk idrarla. 2 dakika içinde pozitif çıktı. Fotoğrafı atıyorum. Test artımed kaset test.
Sonra gittim başka Bi marka aldım. Onla yaptım. Negatif çıktı. Silik çizgi bile yok. İkinci testi hemen 1 saat sonra yaptım. Bol su içtim ondan böyle olabilir mi yoksa ilki mi yanlış acaba.Eki Görüntüle 3582934
Bence bekleme aynı sorunu bende yaşıyorum ilk testim silik çizgi çıktı sonra artimed iki tane daha test yaptım negatif hala regl olmadım bugün hastaneye gidip kan vericem sende vermelisin çünkü bazen idrara geçmesi geç olabiliyormus en iyisi kan testi idarar testi yanıltıcı olabiliyor diyorlar inşallah hakkimizda hayırlısı olur6. Gün gecikti bugünle beraber. Sabah yine test yaptım negatif. Bu test hariç diğerleri hep negatif çıktı. Ben de anlamadım. Biraz daha bekleyip olmazsam kan testi yaptırcam.
Olsa mutlaka çıkardı şimdiye dek. Hamileyseniz beta zaten bu gecikme ile 200 leri geçmiş oluyor ve idrar testlerinde rahatlıkla çıkıyor . Artimed zaten yalancı onu baz almayın vücut bize oyun oynuyor gecikiyoruz. Hayırlısı olsun6. Gün gecikti bugünle beraber. Sabah yine test yaptım negatif. Bu test hariç diğerleri hep negatif çıktı. Ben de anlamadım. Biraz daha bekleyip olmazsam kan testi yaptırcam.
Olsa mutlaka çıkardı şimdiye dek. Hamileyseniz beta zaten bu gecikme ile 200 leri geçmiş oluyor ve idrar testlerinde rahatlıkla çıkıyor . Artimed zaten yalancı onu baz almayın vücut bize oyun oynuyor gecikiyoruz. Hayırlısı olsun
Olsa mutlaka çıkardı şimdiye dek. Hamileyseniz beta zaten bu gecikme ile 200 leri geçmiş oluyor ve idrar testlerinde rahatlıkla çıkıyor . Artimed zaten yalancı onu baz almayın vücut bize oyun oynuyor gecikiyoruz. Hayırlısı olsun
Olsaydı cikardi baya geçmiş zaman. Hayırlısı olsunBen reglimim ilk günü yaptım silik çizgi çıktı bugün üçüncü gün bugün yaptım arimed negatif sizce normal mi kan vermeye gidicem bugun
Artimedle ne zaman yaptıysam pozitifti kan verince negatif görünce çok üzülmüştüm diğer testleri onemseyinKan vermek en mantıklısı bence hiç olmazsa garanti oluyor. Hamile miyim değil miyim endişesinden kurtarıyor. Ben yumurtlama takip etmedim açıkçası. Genelde korunduk. Regle yakın korunmayı bıraktık. Henüz düşünmüyoruz ama olsa da güzel olur modundayız. Olmuşsa bile geç döllenme olabilir benimki. Ya da başka Bi sebepten gecikti bilemiyorum. Bugün kadın doğuma randevu aldım. Öğlen gitcem.
Olsaydı çıkardınız demiştiniz çok üzülmüştüm hastaneye gidip kan verdim hamileymisim değer 327 daha yeni dedi doktor çok mutlu oldum Allah isteyen herkese nasip etsinOlsaydı cikardi baya geçmiş zaman. Hayırlısı olsun
Kan tahlili vermiştim çok şükür hamileyim insalllah sizinde istediğiniz gibi olurÇalışıyorum tek boşluğum perşembe sabah. O güne kadar olmazsam yaptırırım. İnş güzel sonuçlar alırız.
Bence direk kan tahlili yaptırın ben idrar testi aldım eczaneden negatif çıkmıştı kan testi pozitif kesinlikle kaset veya erken gebelik testlerine güvenmeyin kan verin6. Gün gecikti bugünle beraber. Sabah yine test yaptım negatif. Bu test hariç diğerleri hep negatif çıktı. Ben de anlamadım. Biraz daha bekleyip olmazsam kan testi yaptırcam.
Kan tahlili yaptırın benim evde yaptığım testler negatifdi kan tahlilinde çıktıMerhaba kızlar,
Yeni üye oldum. Sizden fikir almak istedim.
Reglim 2 gün gecikti. Ben de hamilelik testi yaptım. Sabah ilk idrarla. 2 dakika içinde pozitif çıktı. Fotoğrafı atıyorum. Test artımed kaset test.
Sonra gittim başka Bi marka aldım. Onla yaptım. Negatif çıktı. Silik çizgi bile yok. İkinci testi hemen 1 saat sonra yaptım. Bol su içtim ondan böyle olabilir mi yoksa ilki mi yanlış acaba.Eki Görüntüle 3582934
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?