- 5 Kasım 2025
- 26
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi almilaninannesi
-
Bana da koyulaşmış geldi ama pazartesi kan vereceğim inşallah hayırlısı diyelimİlk testte daha belirgin görünüyor.Kan testi verin ,bence var.Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah
Aslında erken değil ama testten midir bilmiyorum silik çıktı hem de gecikmem olmasına rağmen bilemedim geç döllenme midir hiç yaşamadım da ayy insan merak ediyor iştekoyulaşma var biraz daha bekleyip kan verebilirsiniz böyle de çıkar sonucunuz ama çook erken öğrenmiş olursunuz süreç biraz zor
muhtemelen geç döllenmedir benimde gecikmemin üçüncü günü 188di betamAslında erken değil ama testten midir bilmiyorum silik çıktı hem de gecikmem olmasına rağmen bilemedim geç döllenme midir hiç yaşamadım da ayy insan merak ediyor işte
Ne güzel hayırlısı olsun sizin de bakalım pazartesi netleştireceğim olumsuz bir durum olmamasını ümit ediyorummuhtemelen geç döllenmedir benimde gecikmemin üçüncü günü 188di betam
Merhaba kızlar prodoctor marka gebelik testi kullandım. Aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama adetim üç gün gecikti. Yukardaki testim çarşamba akşam yapılan alttaki test bu sabah yapılan sizce bir fark var mı? Bu arada ikisi de ilk 5 dk içinde çıktı
bence koyulaşmış, inşallah vardırMerhaba kızlar prodoctor marka gebelik testi kullandım. Aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama adetim üç gün gecikti. Yukardaki testim çarşamba akşam yapılan alttaki test bu sabah yapılan sizce bir fark var mı? Bu arada ikisi de ilk 5 dk içinde çıktı
İkisinde de net görülüyor hayırlı olsunbence koyulaşmış, inşallah vardırbenimkine de bakar mısınız, henüz adetim gelmedi ama dün mor kapaklı olanı yaptım days doctor diye pek güvenmedim bu sabah aç karna freely yaptım ikisi de silik çizgi çıktı. chatgpt henüz değerler yüksek olmadığı için silik ama ihtimal yüksek diyor bir de sizin düşüncenizi merak ettim.
Bence de net gözüküyor hayırlı olsunİkisinde de net görülüyor hayırlı olsun
teşekkür ederim umarım öyledirİkisinde de net görülüyor hayırlı olsun
teşekkürlerBence de net gözüküyor hayırlı olsunbiraz erken öğrenmişsiniz beta artışı beklemek biraz yıpratıcı olabiliyor kafaya takmamaya stres olmamaya çalışın umarım bebeğiniz sizinledir tebrikler
Ben ne yazık ki silik bile olsa ikinci çizgiyi görmedim çok üzücü bu durum lütfen bana dua edinteşekkür ederim umarım öyledir, gecikme olursa bir test daha yapacağım sonucu yine paylaşırım benim gibi emin olamayanlar vardır belki yol gösterici olur. ben de benimle aynı olan var mı diye geziyorum çünkü
rabbim kalbinizi ferahlatacak haberler aldırsın, hepimize sağlıkla nasip etsinBen ne yazık ki silik bile olsa ikinci çizgiyi görmedim çok üzücü bu durum lütfen bana dua edin
Amin inşallahrabbim kalbinizi ferahlatacak haberler aldırsın, hepimize sağlıkla nasip etsin
Koyulaşmış evet ama ondan ziyade ikinci bir çizgi silik gibi duruyor bence var gibi İnşallah gönlünüzce olurMerhaba kızlar prodoctor marka gebelik testi kullandım. Aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama adetim üç gün gecikti. Yukardaki testim çarşamba akşam yapılan alttaki test bu sabah yapılan sizce bir fark var mı? Bu arada ikisi de ilk 5 dk içinde çıktı
İnşallah teşekkür ederimKoyulaşmış evet ama ondan ziyade ikinci bir çizgi silik gibi duruyor bence var gibi İnşallah gönlünüzce olur
Benimde aynı testim silik çizgi çıkıyor yarın kan vermeye gideceğim duruma göre sizede fikir olur hemGöğüs hassasiyeti gebelikte nasıl oluyor yani normalde regl olmadan ve yumurtlama zamanı olur benimde ama bu ay farklı sanki. Normalde tüm göğüs genelinde hassasiye olurdu ama ucunda olmazdı bu ay genelinde az ama ucunda dokunduğumda acı hissediyorum. 1 kasımda başladı yatarken sağa sola dönerken bile acıyor. Dün regl olmam gerekiyordu. Ama zaten düzensiz o yüzden ihtimal de veremedim. Yardımcı olabilecek var mı
Bnde yarın test yapacağım inşallah çıkar . Sizin de göğüs hassasiyetiniz de dalgalanıyor mu yani gün içerisinde azalıp bir anda şiddetleniyor muBenimde aynı testim silik çizgi çıkıyor yarın kan vermeye gideceğim duruma göre sizede fikir olur hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?