hamile miyim (resimli)

latika_27

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
866
176
333
$2.webp $hamile.webp

Son düzenleme:
ben o çift çizgiyi nezaman görücemmm:43::43:çok sevindim sizin adınıza güzel bi his olsa gerek...

Kişiden kişiye değişiyor canım siliklik nedeni. Ben adetim 6 gün gecikmişken yaptığımda bile bundan daha silikti. Ama çok şükür şu an 7 haftalık hamileyim :) geç döllenme vs diyolar böyle durumlar için. Ama olmayabiliyor da. Beta hcg değerin düşük demek ki. Bu da bir sorun var demek değil. Bir an önce kan testi yaptır.

Tebrik ederim gözünüz aydin :nazar::49:
Darisi benim gibi bekleyenlerin basina insaAllah :31:

Masallah canim hamilesin kan testi de mutlaka yaptir. Bebek 23 gunluk derken adetten sonraki gunmu hamile kaldin

Canim kazara oldugu icin tarihini biliyorum ayin 20sinde olmustu ona gore hesaplayinca dun 23gunluktu. Kan testi sigortam olmadogi icin hastaneye gidemiyorum yurtdisindayim insallah yarin gerekli seyleri yapacagiz aksam bi test daha yaptim o da bunun gibi cikti son bi test daha var onu da bugun tekrar yapcam galiba hamileyim cunku gercekten suan fena bi mide bulantim var

Bide bn testi 1-2 dakika sonra yine tek çizgi çıktı die çöpe armiştim sonra icime kurt düştü gidip geri aldim

Canim cevap yazdigimzi bolumun ust kisminda yazi karakteri ayarlama font size gibi seyler var oranin soluna dogru bi atac resmi var ona tikla arti isareti var resim yukleyip icerigi sec deyínce oluyor cift cozgi mi seninki de

canm bende 2 gün önce yaptım böle çıktı ve buğün doktoruma gttim hamileyim :) sennde hayrlısı olsun :)

canm bende 2 gün önce yaptım böle çıktı ve buğün doktoruma gttim hamileyim :) sennde hayrlısı olsun :)

Allah razi olsun canim ben bi muddet doktora gidemeyecegim ve korkuyorum doktor sana ne dedi ilac felan kullanmaya baslayacak misin ya da ne kadar siklikta godeceksin doktora aydinlatabilirsen cok mutlu olurum

Back
X