- 8 Mart 2018
- 139
- 113
- 18
- 34
- Konu Sahibi ezgiiiilerceee
-
Evet tabiki ama dediğim giibi düşünmüyor değildim sadece erken diye korktum, test yaptıracağım.yok canım, estağfirullah. ama cidden bebek işleri ciddi işler. eğer düşünmüyorsanız baştan tedbir almak lazım.
hayırlısı olsun. bence ertesi gün hapından dolayı bozuldu adet düzenin.Evet tabiki ama dediğim giibi düşünmüyor değildim sadece erken diye korktum, test yaptıracağım.
bakalım belki de öyledir, teşekkürlerErtesi gün hapının düzensizlik etkileri baslamış bile muhtemelen .
Ufak kasık ağrılarım vardı. Sonra kanama ve aşırı ağrı eşlik etti. 2 günde 1 beta hcg testleri yapıldı doktorlar anlamıyordu. Eğitim ve araştırma hastanesine gittim doçent dr ye dış gebelikten şüphelendiğimi ve teşhis koyamadıklarını söyledim o muayene etti ve teşhisi koydu. Bazılarında sinsi ilerliyor bende belirti verdi o yüzden mutlaka doktora git şakaya gelmez bu gibi durumlar. Yaşamayan bilmez psikolojisinidış gebeliği nasıl anladınız ?
evet aslında hamile olsam da olmasam da kesinlikle dr. gideceğim. TeşekkürlerUfak kasık ağrılarım vardı. Sonra kanama ve aşırı ağrı eşlik etti. 2 günde 1 beta hcg testleri yapıldı doktorlar anlamıyordu. Eğitim ve araştırma hastanesine gittim doçent dr ye dış gebelikten şüphelendiğimi ve teşhis koyamadıklarını söyledim o muayene etti ve teşhisi koydu. Bazılarında sinsi ilerliyor bende belirti verdi o yüzden mutlaka doktora git şakaya gelmez bu gibi durumlar. Yaşamayan bilmez psikolojisini
sinsirella hanım konu o değil ama bi derdimi açtım eleştirmeyin nolur artık .. Deneyiminiz varsa yazın ..2 kere bu kadar rahat davrandıysanız bence bebek olmasından da korkmayın yani tencerenin altını açık bırakıp acaba yemek yanar mı demek gibi birşey bu.
Rica ederim lütfen ihmal etmeyinevet aslında hamile olsam da olmasam da kesinlikle dr. gideceğim. Teşekkürler
:) beni düşündüğünüz için teşekkürlerRica ederim lütfen ihmal etmeyin
Evliyim neden?sen evli misin merak ettim
Yabancı teknolojiyi kulanırız sorun yok yabancı sağlık mazemelerini kulanırız sorun yok edebiyatı sanatı vs kulanırız sorun yok bi help demek mi sorun?Bilmem neden acaba
Anadili dururken yerine yabanci Turkcelesmemis bir yabanci kelimeyi kullanan birini savunan cahil cuhela biriyle muhattap olmamayi seciyorum.Yabancı teknolojiyi kulanırız sorun yok yabancı sağlık mazemelerini kulanırız sorun yok edebiyatı sanatı vs kulanırız sorun yok bi help demek mi sorun?
Birçok konuda eksik olabiliriz ama abartmakta üzerimize yok :)
Aliye ismi türkçemi hanım efendi?Anadili dururken yerine yabanci Turkcelesmemis bir yabanci kelimeyi kullanan birini savunan cahil cuhela biriyle muhattap olmamayi seciyorum.
Ella o gibi durumlar için üretilmemiş, tecavüz sonucu oluşabilecek gebeliği engellemek için üretilmiş. Oldukça da ağır bir haptır, öyle korunma yöntemi olarak kullanılmaz.Arkadaşlar neden bir suçlu aranıyor? Her erkek prazervatif kullanmak istiyor diye bir kural yok ki . kimisi kadının korunması taraftarı ve bir anlık gelişen bir istek ve erkeğin kendini tutamama durumu da olabilir. Bu gibi olaylara karşı ella hapı üretilmiştir. Tabiki korunma yöntemi olarak kullanılmamalı öncesi önlemler alınmalı fakat istisnai ilişkiler ve kazalara karşı üretilen bir hap bu pişman olmuş ve alınmış olumsuzluklara karşı. Prazervatif kullandığı halde hamile kalanlar var yapmayın lütfen...
Turkcelesmis Turk kulturuyle ozdeslesmis kelimeleri konusmuyoruz . Kendini ingikizce bir kelimeyle ifade eden yozlasmis bir dil tercihini konusuyoruz. Aliye ismi tabi ki de Arapca bir kelime. Ali yuce manasina gelir ki Turk dili gecirdigi olusum itibariyle bunyesinde farkli dilden kelimeler barindirir. Zira oz Turkce kelimeler cok degildir. Hakli cikmak icin sacma sapan yerlerden vurmaya calismayin. Sizin gibilere tahammulum yok yazmayin cunku sizi ciddiye ucuncu defa almayacagim!Aliye ismi türkçemi hanım efendi?
Savunurken tutarlı olmak gerekmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?