hamile miyim şimdi??!!acil

velisol

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
75
2
286
Edirne
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var adetime dört gün kala yani dün idrar testi yaptım(nova marka) ikinci çizgi dağıldı gibi oldu geçersizdir deyip akşam tekrar yaptım silik çıktı..belirtilerim var ve hamilelikte istiyorduk ama çok şiddetli adet sancılarım var ..güvenemedik bu gün bi test daha aldık az önce yaptık certain marka..oldukça pembeleşmiş 2. çizgi çıktı çok beklemeden 3 dk içinde çıktı hepsinde..ancak forumları çok dolaştım galiba ..bi kaç arkadaş onlarda da pozitif çıktığını ama kanda çıkmadığını söylemş idrar testine guvenmemek lazım demiş..bugun pazar kan testi de yaptıramıyorum ancak ara ara gelen adet sancılarım için ağrı kesici alıp almamakta karasızım :/ dünden beri ateşim 36.9 _36.8 arasında ..daha önce hiç ölçmemiştim testlere güvenmeli miyim?

inş! az önce acile gidip kan verdim 1 saate cıkar dediler evde 4 dönüyoruz ya olumsuz olursa diye:/

inş! az önce acile gidip kan verdim 1 saate cıkar dediler evde 4 dönüyoruz ya olumsuz olursa diye:/

Hiçç merak etme sen canım benim
o karın ağrısı herkezde olur benim de ilk
gebeliğimde adet günüme kadar hatta adet günümden
3 gün sonra da ağrımıştı adet olcak gibi Rabbim yardımcın olsun

gerçekten mi ya! umarım öyledir..şimdi çıkıyoruz evden güzel haberlerle dönerim inş..erken sevindim üzülmek istemiyorum hiç...ahyyyy!!bayılazağımmmm!!:)

gerçekten mi ya! umarım öyledir..şimdi çıkıyoruz evden güzel haberlerle dönerim inş..erken sevindim üzülmek istemiyorum hiç...ahyyyy!!bayılazağımmmm!!:)

İnşallah hamilesindir canım haberlerini bekliyoruz
hı bide adetten kaç günün geçmişti de test yaptın canım
benimde2 gün geçti de ben test yapmak istemiyorum korkuyorum :18:

kıızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr hamileyimmmmm:))) daha adetime 2 gün var..kendime geldiğimde size tüm belirtilerimi yazıcam tek tek..kan testimin sonucu 271 çıktı:)darısı tüm isteyenlere sağlıkla inş.

kıızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr hamileyimmmmm:))) daha adetime 2 gün var..kendime geldiğimde size tüm belirtilerimi yazıcam tek tek..kan testimin sonucu 271 çıktı:)darısı tüm isteyenlere sağlıkla inş.
Gozunuz aydin, tebrikler : )

hayirlisi olsun canim allah anali babali saglicakla kucagina almayi nasip etsin folik asit kullanmiyosan kullanmaya basla ilk 3 ay kullanicaksin

çok teşekkür ederim..folik asit bu ay almaya başlamıştım da daha yeni ya hemen gitmeli miyim doktora yoksa bi süre beklemeli miyim:/ beklemek de çok zor ama daha değerim 271

çok teşekkür ederim..folik asit bu ay almaya başlamıştım da daha yeni ya hemen gitmeli miyim doktora yoksa bi süre beklemeli miyim:/ beklemek de çok zor ama daha değerim 271

bende adetime 3 gun kala ogrendim canim doktora gittim ultrasonda goremedi kan tahlili yapti bebis kucuk oldugu icin kalp atislarina bakamamislardi 2 hafta sonra bidaha gittim duydum oglusumun kalp atislarini ultraondada noktacik gibi gozuktu:))
ben olsam giderim en azindan doktor tarih verir 1 hafta sonra gel 2 hafta sonra gel die bide alttan baktirma ultrasonla cogu doktor alttan muayne etmek istio bazi anneler bundan dolayi dusuk yaptigini soyluyor dikkatli ol canim alttan ultrson istemedigini sole

Hayırlı olsun velisol çok sevindim.
Bende bugün gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı.
Acilde kan testi yapıyorlar mı nasıl başvurdun ne dedin söyleyebilir misin?

Sadece acile bakarlar diye düşünmüştüm bugün geç oldu artık neyse ben yarın öğreneyim en iyisi..
Teşekkür ederim bu arada öğrenmiş oldum :)

canım agrım var fln de anlat durumunu bırde reglım gecıktı supelenıyorum de bakıyorlar ...

canım ben de sadece acile bakar diye gitmemiştim ama içim içimi kemiriyordu. nöbetçi eczane bırakmadık yani hangi marka varsa denemeye kalktık en son gittiğim eczanede aynı test olunca ben bunu yaptım olumlu dedim o da peki nie tekrarlıyorsun dedi:) sonnra beni acile yönlendirdi özel bi hastanenin aciline girdik ..gebelik için kan testi dedim 1 saat sonra sonucu verdiler gerçi ben hala inanamıyorum:))allah herkese nasip etsin ama öyle bi tepki verdim ki korkuyla,doktor cocugu istemiyorum sandı:)

bu arada kızlar benm en büyük belirtim göğüslerimdeki daha önce hiç olmayan acıydı..uçları sızlıyordu bi de çevresi kahverengiye dönmüş! ben fark edemedim ama aeşim öyle diyor..onun dışında ben zaten sık tuvalete giderdim,aynen devam etti,sabahları mıde bulantısı cok olur o da aynıydı..sadece 2 kere biraz aç kalmıştım inanılmaz mıde bulantısı halsizlık yasadım..bi de acayip uyku durumu vardı..ders anlatırken esniyorum çıkış zili çalıyor ben yataktan yeni kalkmış gibi yim hala..bu arada foruma daha 2 hafta falan önce çok sancım var yazmıştım yani birebir tüm ağrıları hissettim forumda üşütmüşsündür dedi arkadaşlar ama delircek gibi oluodum sonra kadın doğuma gittim gecen hafta kıst falan mı var diye ..o da baktı ultrasonla hiç bişi yok belki hamileliktr günn gecerse gel hemen dedi..umarım yardmcı olur sizlere..bi de şunu eklemek istiyorum bu ay ilk kez ayaklarımı kaldırdım ve tuttu..yarım saat 45 dk kadar..Allah daim etsin isteyenlere de en güzelini yaşatsın inş

gözünaydın arkadasım sag saim kucagına al inşallah
darısı tüm isteyenlerle b,rlikte benimde başıma inşallah
dua et arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…