• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce biraz erken ama belirtilere dayanamadım test yaptım

Ovulasyon koyu oluyor gebe olursan diyorlar ama bilmiyorum
Pik olması lazım Gebelik varsa. Yoksa zaten her türlü adet yakını ovulasyon testleri koyulasiyor lh vucudumuzda hep var ve dalagalanmalari oluyor.. adetine kaç gün kaldı canim

3 gün kaldı canım bende takip ediyorum ovulasyonla
Daha varmış kuşum bekle bakalım inşallah gebesindir.. awox bende yalancı pozitif çıkarttı ne gebelik testlerine güveniyorum ne de ovulasyon testi olayına.. gebe olup ovulasyon testi silik çıkanlar bile var..

Daha varmış kuşum bekle bakalım inşallah gebesindir.. awox bende yalancı pozitif çıkarttı ne gebelik testlerine güveniyorum ne de ovulasyon testi olayına.. gebe olup ovulasyon testi silik çıkanlar bile var..
Valla bende aynı canım güvenemiyor insan ama bir ümit diyor işte eğer hamile değilsem awoxta bende silik çıkarıyor onu anlarım birdaha almam da yapmam da zor bir süreç allah hepimize kolaylık versin🤲🏻

Valla bende aynı canım güvenemiyor insan ama bir ümit diyor işte eğer hamile değilsem awoxta bende silik çıkarıyor onu anlarım birdaha almam da yapmam da zor bir süreç allah hepimize kolaylık versin🤲🏻
Tabiki öyle canım amin 🤲🏻 her ne kadar inanmasakta gidip testler alıp yeniden yapıyoruz.. inşallah hayallerimiz en kısa sürede hayırlısıyla olur ✨ ☘️ 💝

Her gün gebelik testi yapıyor musun, kaç gündür görüyorsun çift çizgiyi

İki günde bir ilk idrarla testinizi yenileyin silik çizgi koyulaşmasini o şekilde daha iyi anlarsınız resimlerinizi göremedim atabilme şansınız var mı
Tamamadır öyle yapayım aslında daha mantıklı atıyorum şimdi ilk foto bugun bir sonraki dün

Eklentiler

• IMG_4731.webp
    IMG_4731.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_4691.webp
    IMG_4691.webp
    69,8 KB · Görüntüleme: 45
Tamamadır öyle yapayım aslında daha mantıklı atıyorum şimdi ilk foto bugun bir sonraki dün
Bugün yaptığınız düne göre daha koyu zaten gebelik ilk kanda daha sonra idrarda görülür şu anda da silik çizgi çıkıyorsa iki gün sonra tekrarlayacağınız idrar testinden daha koyu bir çizgi yakalamanız lazım gönlünüzce olsun 🫶

Bugün yaptığınız düne göre daha koyu zaten gebelik ilk kanda daha sonra idrarda görülür şu anda da silik çizgi çıkıyorsa iki gün sonra tekrarlayacağınız idrar testinden daha koyu bir çizgi yakalamanız lazım gönlünüzce olsun 🫶
Çok teşekkür ederim iki gün sonra tekrarlayacağım bakalım nasip 🤲🏻🌸

Kızlar merhaba göğüs ağrım ve şişlik her zaman reglime 6 gün kala başlar bu kez yumurtlamadan 1-2 gün sonra başladı bat 18 Ekim göğüs ağrım 4-5 ekimde falan başladı hala devam ediyor dpo 9 dayım süt gibi akıntım oluyor iki gündür bir de bugün baş dönmem oluyor sizce gebelik olabilir mi umutlanmalı mıyım ?

Kızlar merhaba göğüs ağrım ve şişlik her zaman reglime 6 gün kala başlar bu kez yumurtlamadan 1-2 gün sonra başladı bat 18 Ekim göğüs ağrım 4-5 ekimde falan başladı hala devam ediyor dpo 9 dayım süt gibi akıntım oluyor iki gündür bir de bugün baş dönmem oluyor sizce gebelik olabilir mi umutlanmalı mıyım ?
Olabilir canım neden olmasın belirtilerin güzel

Back
X