- 28 Haziran 2025
- 2.084
- 574
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
Ovulasyon koyu oluyor gebe olursan diyorlar ama bilmiyorumOvulasyon gösteriyormu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon koyu oluyor gebe olursan diyorlar ama bilmiyorumOvulasyon gösteriyormu
Pik olması lazım Gebelik varsa. Yoksa zaten her türlü adet yakını ovulasyon testleri koyulasiyor lh vucudumuzda hep var ve dalagalanmalari oluyor.. adetine kaç gün kaldı canimOvulasyon koyu oluyor gebe olursan diyorlar ama bilmiyorum
3 gün kaldı canım bende takip ediyorum ovulasyonlaPik olması lazım Gebelik varsa. Yoksa zaten her türlü adet yakını ovulasyon testleri koyulasiyor lh vucudumuzda hep var ve dalagalanmalari oluyor.. adetine kaç gün kaldı canim
Daha varmış kuşum bekle bakalım inşallah gebesindir.. awox bende yalancı pozitif çıkarttı ne gebelik testlerine güveniyorum ne de ovulasyon testi olayına.. gebe olup ovulasyon testi silik çıkanlar bile var..3 gün kaldı canım bende takip ediyorum ovulasyonla
Valla bende aynı canım güvenemiyor insan ama bir ümit diyor işte eğer hamile değilsem awoxta bende silik çıkarıyor onu anlarım birdaha almam da yapmam da zor bir süreç allah hepimize kolaylık versinDaha varmış kuşum bekle bakalım inşallah gebesindir.. awox bende yalancı pozitif çıkarttı ne gebelik testlerine güveniyorum ne de ovulasyon testi olayına.. gebe olup ovulasyon testi silik çıkanlar bile var..
Tabiki öyle canım aminValla bende aynı canım güvenemiyor insan ama bir ümit diyor işte eğer hamile değilsem awoxta bende silik çıkarıyor onu anlarım birdaha almam da yapmam da zor bir süreç allah hepimize kolaylık versin![]()
Her gün gebelik testi yapıyor musun, kaç gündür görüyorsun çift çizgiyiValla bende aynı canım güvenemiyor insan ama bir ümit diyor işte eğer hamile değilsem awoxta bende silik çıkarıyor onu anlarım birdaha almam da yapmam da zor bir süreç allah hepimize kolaylık versin![]()
Aynen canım aminnTabiki öyle canım aminher ne kadar inanmasakta gidip testler alıp yeniden yapıyoruz.. inşallah hayallerimiz en kısa sürede hayırlısıyla olur
![]()
![]()
![]()
1 haftadır yapıyorum galiba silik çıktığı için koyulaşma var mı diye awoxu 3 gündür yapıyorumHer gün gebelik testi yapıyor musun, kaç gündür görüyorsun çift çizgiyi
2 gündür awox ta silik gördüm önce ınnovita kullanmıştım oda silikti bitti elimdeHer gün gebelik testi yapıyor musun, kaç gündür görüyorsun çift çizgiyi
Adetiniz kaç gün geçti?2 gündür awox ta silik gördüm önce ınnovita kullanmıştım oda silikti bitti elimde
Geçmedi henüz 3 gün varAdetiniz kaç gün geçti?
İki günde bir ilk idrarla testinizi yenileyin silik çizgi koyulaşmasini o şekilde daha iyi anlarsınız resimlerinizi göremedim atabilme şansınız var mıGeçmedi henüz 3 gün var
Tamamadır öyle yapayım aslında daha mantıklı atıyorum şimdi ilk foto bugun bir sonraki dünİki günde bir ilk idrarla testinizi yenileyin silik çizgi koyulaşmasini o şekilde daha iyi anlarsınız resimlerinizi göremedim atabilme şansınız var mı
Bugün yaptığınız düne göre daha koyu zaten gebelik ilk kanda daha sonra idrarda görülür şu anda da silik çizgi çıkıyorsa iki gün sonra tekrarlayacağınız idrar testinden daha koyu bir çizgi yakalamanız lazım gönlünüzce olsunTamamadır öyle yapayım aslında daha mantıklı atıyorum şimdi ilk foto bugun bir sonraki dün
Çok teşekkür ederim iki gün sonra tekrarlayacağım bakalım nasipBugün yaptığınız düne göre daha koyu zaten gebelik ilk kanda daha sonra idrarda görülür şu anda da silik çizgi çıkıyorsa iki gün sonra tekrarlayacağınız idrar testinden daha koyu bir çizgi yakalamanız lazım gönlünüzce olsun![]()
Bu kez kıpkırmızı görürsünüz inşallahÇok teşekkür ederim iki gün sonra tekrarlayacağım bakalım nasip![]()
Olabilir canım neden olmasın belirtilerin güzelKızlar merhaba göğüs ağrım ve şişlik her zaman reglime 6 gün kala başlar bu kez yumurtlamadan 1-2 gün sonra başladı bat 18 Ekim göğüs ağrım 4-5 ekimde falan başladı hala devam ediyor dpo 9 dayım süt gibi akıntım oluyor iki gündür bir de bugün baş dönmem oluyor sizce gebelik olabilir mi umutlanmalı mıyım ?
Ayy inşallah canım benim bekleyen herkese allahım nasip eylesinBu kez kıpkırmızı görürsünüz inşallah![]()