• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce biraz erken ama belirtilere dayanamadım test yaptım

Kızlar merhaba göğüs ağrım ve şişlik her zaman reglime 6 gün kala başlar bu kez yumurtlamadan 1-2 gün sonra başladı bat 18 Ekim göğüs ağrım 4-5 ekimde falan başladı hala devam ediyor dpo 9 dayım süt gibi akıntım oluyor iki gündür bir de bugün baş dönmem oluyor sizce gebelik olabilir mi umutlanmalı mıyım ?
Henüz bir haftanız var bu saydıklarınız hem adet hem de gebelik belirtileri bir şey söylemek güç isterseniz gecikmeyi bekleyip kan ya da idrar testine başvurabilirsiniz 🙏

Göğüs şişliği ve ağrısı adetime 2 hafta kala başladı neredeyse adet belirtisi olmayabilir yani
Benim de aynı şekilde olmuştu hormonal değişiklikler olabiliyor hava kaynaklı olabiliyor ben şu anda reglim ama hala göğsüm ağrıyor vücudunuzu çok dinlemeyin ha umarım vardır bu arada ❤️

Benim de aynı şekilde olmuştu hormonal değişiklikler olabiliyor hava kaynaklı olabiliyor ben şu anda reglim ama hala göğsüm ağrıyor vücudunuzu çok dinlemeyin ha umarım vardır bu arada ❤️
Sizin de mi ilk kez yumurtlamadan sonra başlamıştı peki yani ilk kez mi başınıza geliyor erken göğüs hassasiyeti

Sizin de mi ilk kez yumurtlamadan sonra başlamıştı peki yani ilk kez mi başınıza geliyor erken göğüs hassasiyeti
Yo birkaç kez geldi başıma o yüzden sizde de olmuş olabilir dedim :) ha belkide gebelik vardır fakat daha bat tarihinize var biraz daha beklemeniz daha sağlıklı olur

Normalde her şeye umutlanmam ama göğüslerim bu kadar erken şişip ağrımaya başlayınca bi acaba dedim bu erken gebelik belirtileri arasında mı acaba
Aslında değişiyor canım benim de yumurtlamadan sonra şişti göğüslerim geçen aylarda gebe değildim adet belirtisiyle karışıyor ne yazık ki en mantıklısı belirtilere bakmadan adeti beklemek ama insanın elinde olmuyor sende 11 dpo da bir erken gebelik testi dene

Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına🙏🏻 ben de dpo 9 dayım ovu testi ile takip ediyim dedim ama maalesef negatif testler o yüzden umudum bitti iyice
Daha erken canım ama benim bugun koyulaşma oldu dünde vardı ama bugun daha koyu 12 dpo da yani belli olmaz galiba adete yakın adet günü pik oluyor diye biliyorum

Eklentiler

• IMG_4735.webp
    IMG_4735.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 69
Evet canım yapıyorum bu ay bırakmadım tekrar bir yumurtlama olur mu diye bak atıyorum
Yukardaki bugünkü aşağıdaki dünkü testim, aynı gibi benim, bi de dünkünü 5dk da çekmiştim bugünkü 20. Dakika çektim fotosunu

Eklentiler

• IMG_3020.webp
    IMG_3020.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 66
Daha varmış kuşum bekle bakalım inşallah gebesindir.. awox bende yalancı pozitif çıkarttı ne gebelik testlerine güveniyorum ne de ovulasyon testi olayına.. gebe olup ovulasyon testi silik çıkanlar bile var..
Kesinlikle size katılıyorum ben ilk defa çif çizgi gördüm hemde idrarı damlatır damlatma direk çıktı

Eklentiler

• IMG_2346.webp
    IMG_2346.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 63
Back
X