Hamile miyim sizce biraz erken ama belirtilere dayanamadım test yaptım

Gözün aydın canım evet haklısın valla beklemekten başka çaremiz yok
Canım selam birbirimize haber verelim diye sözleşmiştik önceki mesajlarda. Ben elendim maalesef.. İdrar testlerim pozitifti, betam 5.33 çıktı iki gün sonra yükselecekmi diye tekrar kan verecektim ki adet oldum. İlk gün öyle sancım vardı ki bayılmak üzereydim sağ kasığıma bastırdıkça ağrım artıyordu doktorumu aradım kimyasal gebelik olma ihtimali olabilir dedi. Ama kesin bişey demedi. Bu şekilde

Maalesef kürtajla sonlandı kalp durması oldu aynen sabırla beklemek en güzeli . Tabi planlı gebelik olduğu için adet gecikir gecikmez öğrenirsin inşallah
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah allah hayırlı bir şekilde nasip eylesin hepimize

Hadi ya geçmiş olsun canım kimyasal gebelik geçirdin o zaman üzülme sakın Rabbim kısa sürede nasip eder elbet

Cevabınız için teşekkür ederim Kan verdim 132 çıktı Acil doktoru tabiki biraz korkuttu var gibi ama yok gibi diyerek inşallah sağlıkla ilerler

Cevabınız için teşekkür ederim Kan verdim 132 çıktı Acil doktoru tabiki biraz korkuttu var gibi ama yok gibi diyerek inşallah sağlıkla ilerler
Ay gözün aydın canım 2 günde bir kan ver 2 kat en az artıyorsa sıkıntı yoktur kendini strese sokma yeni olduğu için demiştir

Ay gözün aydın canım 2 günde bir kan ver 2 kat en az artıyorsa sıkıntı yoktur kendini strese sokma yeni olduğu için demiştir
Kızlar ben elendim sanırım şimdi tekrar test yaptım malesef tek çizgi çıktı artık daha da çıkmaz heralde 4 gün var regliye

Allah bizede böyle test görmeyi nasip etsin inşallah valla 4 gün kala yaptım negatif ama karnımdaki iğne batması gibi his geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…