- 29 Eylül 2025
- 41
- 14
- 3
- 26
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Canım selam birbirimize haber verelim diye sözleşmiştik önceki mesajlarda. Ben elendim maalesef.. İdrar testlerim pozitifti, betam 5.33 çıktı iki gün sonra yükselecekmi diye tekrar kan verecektim ki adet oldum. İlk gün öyle sancım vardı ki bayılmak üzereydim sağ kasığıma bastırdıkça ağrım artıyordu doktorumu aradım kimyasal gebelik olma ihtimali olabilir dedi. Ama kesin bişey demedi. Bu şekildeGözün aydın canım evet haklısın valla beklemekten başka çaremiz yok
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah allah hayırlı bir şekilde nasip eylesin hepimizeMaalesef kürtajla sonlandı kalp durması olduaynen sabırla beklemek en güzeli . Tabi planlı gebelik olduğu için adet gecikir gecikmez öğrenirsin inşallah
Hadi ya geçmiş olsun canım kimyasal gebelik geçirdin o zaman üzülme sakın Rabbim kısa sürede nasip eder elbetCanım selam birbirimize haber verelim diye sözleşmiştik önceki mesajlarda. Ben elendim maalesef.. İdrar testlerim pozitifti, betam 5.33 çıktı iki gün sonra yükselecekmi diye tekrar kan verecektim ki adet oldum. İlk gün öyle sancım vardı ki bayılmak üzereydim sağ kasığıma bastırdıkça ağrım artıyordu doktorumu aradım kimyasal gebelik olma ihtimali olabilir dedi. Ama kesin bişey demedi. Bu şekilde
Amin amin inşallah isteyen herkese canım. Sen nasılsın kan için hala bekliyorsun sanırımHadi ya geçmiş olsun canım kimyasal gebelik geçirdin o zaman üzülme sakın Rabbim kısa sürede nasip eder elbet
Evet canım adet olacak gibi belim ağrıyor kasığım hafif ağrıyor ama hayırlısı bakalım bekliyorum salıyıAmin amin inşallah isteyen herkese canım. Sen nasılsın kan için hala bekliyorsun sanırım
Umarım çok güzel haberler alırsın canım Allah bizim için doğru zamanı bilir hayırlısıyla gelsin insallah bebeklerimizEvet canım adet olacak gibi belim ağrıyor kasığım hafif ağrıyor ama hayırlısı bakalım bekliyorum salıyı
Aynen canım amin inşallah sağlıcakla gelsinlerUmarım çok güzel haberler alırsın canım Allah bizim için doğru zamanı bilir hayırlısıyla gelsin insallah bebeklerimiz
Ay gözün aydın canım 2 günde bir kan ver 2 kat en az artıyorsa sıkıntı yoktur kendini strese sokma yeni olduğu için demiştirCevabınız için teşekkür ederimKan verdim 132 çıktı Acil doktoru tabiki biraz korkuttu var gibi ama yok gibi diyerek inşallah sağlıkla ilerler
Kızlar ben elendim sanırım şimdi tekrar test yaptım malesef tek çizgi çıktı artık daha da çıkmaz heralde 4 gün var regliyeAy gözün aydın canım 2 günde bir kan ver 2 kat en az artıyorsa sıkıntı yoktur kendini strese sokma yeni olduğu için demiştir
2 gün kala da yap canım belli olmaz inşallah vardır yaKızlar ben elendim sanırım şimdi tekrar test yaptım malesef tek çizgi çıktı artık daha da çıkmaz heralde 4 gün var regliye
Bizcesi kalmamış baya var kuzumKızlar erken gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce varmıdır
Yaaa inşaAllah inanamıyorum hâlâ yaaBizcesi kalmamış baya var kuzum
Var canım baya net pozitif kan ver mutlaka
Verdim bakalım birazdan çıkar inşaAllah vardır başka bir markanın testinide yaptım onda daha silik çıktı ama marka farkından olabilirmiVar canım baya net pozitif kan ver mutlaka
Amin canım benimde dün gece gaz sancısı tuttu ölüyordum kimyon çayı rahatlattı su gibi akıntım var anlamadım vallaAllah bizede böyle test görmeyi nasip etsin inşallah valla 4 gün kala yaptım negatif ama karnımdaki iğne batması gibi his geçmiyor
Olabilir canım hangi marka net çıkaran silik çıkaranVerdim bakalım birazdan çıkar inşaAllah vardır başka bir markanın testinide yaptım onda daha silik çıktı ama marka farkından olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?