- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Sonrasında 2 gün sonra akşam kan verdim 0.001 çıktı sabahına da adet oldumKesinlikle size katılıyorum ben ilk defa çif çizgi gördüm hemde idrarı damlatır damlatma direk çıktı
Canım demek ki kimyasal geçirdin ya da testin bozuktu markası neydi testinSonrasında 2 gün sonra akşam kan verdim 0.001 çıktı sabahına da adet oldum
Freely ama iki gün öncesindede erken gebelik testinde silik çizgi çıktı benimki beklenmeyen süpriz bebek ti ama bilemedim var mı yok muCanım demek ki kimyasal geçirdin ya da testin bozuktu markası neydi testin
Cnm o zmn normal reglidir o ztn yalanci pozitiflik veriyorFreely ama iki gün öncesindede erken gebelik testinde silik çizgi çıktı benimki beklenmeyen süpriz bebek ti ama bilemedim var mı yok mu
Sonuç ne peki oda yalancı pozitif dimi? kan verdiniz mi?Kesinlikle size katılıyorum ben ilk defa çif çizgi gördüm hemde idrarı damlatır damlatma direk çıktı
İste demek istediğim buydu evet .. testlerin bir çoğu yalancı pozitif veriyor kaset testlerde var bu durum.. laboquick hariç tabi onda duymadımSonrasında 2 gün sonra akşam kan verdim 0.001 çıktı sabahına da adet oldum
Kan verseniz sizde kesin çıkacak inşallahEvet canım yapıyorum bu ay bırakmadım tekrar bir yumurtlama olur mu diye bak atıyorum
Cok teşekkür ediyorum canım, o zaman bende de hala umut var dpo 12 yi bekleyim
Kesinlikle size katılıyorum ben ilk defa çif çizgi gördüm hemde idrarı damlatır damlatma direk çıktı
Evet canım silik çıkmış şimdilik sen devam et bakalım yapmayaKesinlikle size katılıyorum ben ilk defa çif çizgi gördüm hemde idrarı damlatır damlatma direk çıktı
Hiç bilmiyorum canım bekliyorum inşallah vardır nasipKan verseniz sizde kesin çıkacak inşallah
Kız ben çatladık senin yerine hemen hemen aynıyız ben kaç kere kan verdim bilmem süzgeç gibi oldumHiç bilmiyorum canım bekliyorum inşallah vardır nasip
Kız bende çatlıyorum emin olKız ben çatladık senin yerine hemen hemen aynıyız ben kaç kere kan verdim bilmem süzgeç gibi oldum
Yapsana bi test sonuçta hcg artan bişey varsa illa artar bende yok galina bu ay yeni kan verdimKız bende çatlıyorum emin olama beklemeden de olmuyor salıya randevu aldım bakalım o zamana regl gelmezse artık erken geliyor ama bu ay nasıl olcak
Yaptım canım çıkmadı birşey bugun demek ki yok ya o silikler de yalancı pozitif o zamanYapsana bi test sonuçta hcg artan bişey varsa illa artar bende yok galina bu ay yeni kan verdim
Dpo 11 bende de bişey çıkmadı negatif demin yaptımYaptım canım çıkmadı birşey bugun demek ki yok ya o silikler de yalancı pozitif o zaman
Benim 11 12 de silik çıktı 13 de bişi çıkmadı canım bekle 12 den sonra da çıkma şansı varDpo 11 bende de bişey çıkmadı negatif demin yaptım
Gördüm testlerini şaşırdım canım. Yarın sabah da yapayım bariBenim 11 12 de silik çıktı 13 de bişi çıkmadı canım bekle 12 den sonra da çıkma şansı var
Bende bir sorun var galiba testler hep silik güvenilir olanlar bileGördüm testlerini şaşırdım canım. Yarın sabah da yapayım bari
Awox iki ay önce bende de gölge çıkarmıştı ama bizde de hata var pempe gözle görülebilen çizgi beklememiz lazım. Gözlerim acıdı silikti olsa çizgi bulcam diye bide uyku sersemiBende bir sorun var galiba testler hep silik güvenilir olanlar bile
Yap canım ilk idrarla hangisini yapıyorsun markası ne
Allahım ya kıyamam kız bende öyle uyandım uykulu yaptım gene silik var karanlıkta bakmıştım gözükmemiş şimdi gördüm ama pembe değil işteAwox iki ay önce bende de gölge çıkarmıştı ama bizde de hata var pempe gözle görülebilen çizgi beklememiz lazım. Gözlerim acıdı silikti olsa çizgi bulcam diye bide uyku sersemitestim Awox canım stok yapmıştım resmen predictor de varda Awox da bişey görsem arkasına yapcam hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?