- 3 Şubat 2025
- 920
- 1.304
- 28
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Öyle gerçektenen
valla bu ne ya 10 gün bize 10 yıl gibi
5gün varVar gibi canım bat ne zaman
FreelyMarkası ne canım benim
Evet kasık ağrısı karında iğne batması hissi mide bulantısı ara araBelirtileriniz var mi
Test yaptin mi hatirlamiom simdi de bnde de ayni seekilde belirtiler akintin vs var muEvet kasık ağrısı karında iğne batması hissi mide bulantısı ara ara
Ay bu testler ömür yedi bende de hatırlarsan direk çıktı silik çizgi kan negatif bence adet geçtikten sonra yapma lazım yoksa yıpratıcı oluyorKızlar testler yine yanılttı beni bugun regl başladı kısmet artık diğer aya
İnnovita awox silik çıktı ama kan negatif
Yaaa inşaAllah Rabbim tez vakitte nasip eder canım benim dua edicem sanadaKızlar testler yine yanılttı beni bugun regl başladı kısmet artık diğer aya
İnnovita awox silik çıktı ama kan negatif
Canım adetten öncede pozitif çıkıyor önemli olan psikolijik ruh haline girmemek girersen tüm belirtileri yaşarsın bende öyleydim çünkü Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip eylesinAy bu testler ömür yedi bende de hatırlarsan direk çıktı silik çizgi kan negatif bence adet geçtikten sonra yapma lazım yoksa yıpratıcı oluyor
Ay bu testler ömür yedi bende de hatırlarsan direk çıktı silik çizgi kan negatif bence adet geçtikten sonra yapma lazım yoksa yıpratıcı oluyor
Valla kızlar bu ay stres yapmicam akışa bırakcam amh baktırdım bugun diğerleri normaldi 5.21 çıkmış güzel diyorlar allaha bırakcam artık testler beni bitirdi artıkYaaa inşaAllah Rabbim tez vakitte nasip eder canım benim dua edicem sanada
Valla kızlar bu ay stres yapmicam akışa bırakcam amh baktırdım bugun diğerleri normaldi 5.21 çıkmış güzel diyorlar allaha bırakcam artık testler beni bitirdi artık
Yaşın kaç peki, pcos var gibi sende de, ben de aynı sorunu yaşıyorumValla kızlar bu ay stres yapmicam akışa bırakcam amh baktırdım bugun diğerleri normaldi 5.21 çıkmış güzel diyorlar allaha bırakcam artık testler beni bitirdi artık
Test çok yaptım hem idrar hem kan ama hep negatif çıktıTest yaptin mi hatirlamiom simdi de bnde de ayni seekilde belirtiler akintin vs var mu
Sadece idrarların hepsi silikTest yaptin mi hatirlamiom simdi de bnde de ayni seekilde belirtiler akintin vs var mu
Markalar neler cnm bazisi yalanci veriyor yaSadece idrarların hepsi silik
anladim reglin ne zmndiTest çok yaptım hem idrar hem kan ama hep negatif çıktı
Markalar artımed days doctor predictor ama malesef kan verdim bugün negatif adetim 17siMarkalar neler cnm bazisi yalanci veriyor ya
anladim reglin ne zmndi
31 canım yaşım evet pcos görüntüsü var dedi doktor ama yarın göstericem sonucu seninki ne durumdaYaşın kaç peki, pcos var gibi sende de, ben de aynı sorunu yaşıyorum
İkimizde bu ay nanay bacım31 canım yaşım evet pcos görüntüsü var dedi doktor ama yarın göstericem sonucu seninki ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?