Hamile miyim sizce biraz erken ama belirtilere dayanamadım test yaptım

Kızlar testler yine yanılttı beni bugun regl başladı kısmet artık diğer aya
İnnovita awox silik çıktı ama kan negatif

Kızlar testler yine yanılttı beni bugun regl başladı kısmet artık diğer aya
İnnovita awox silik çıktı ama kan negatif
Ay bu testler ömür yedi bende de hatırlarsan direk çıktı silik çizgi kan negatif bence adet geçtikten sonra yapma lazım yoksa yıpratıcı oluyor

Ay bu testler ömür yedi bende de hatırlarsan direk çıktı silik çizgi kan negatif bence adet geçtikten sonra yapma lazım yoksa yıpratıcı oluyor
Canım adetten öncede pozitif çıkıyor önemli olan psikolijik ruh haline girmemek girersen tüm belirtileri yaşarsın bende öyleydim çünkü Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip eylesin

Yaaa inşaAllah Rabbim tez vakitte nasip eder canım benim dua edicem sanada
Valla kızlar bu ay stres yapmicam akışa bırakcam amh baktırdım bugun diğerleri normaldi 5.21 çıkmış güzel diyorlar allaha bırakcam artık testler beni bitirdi artık

Ay kızlar benim sat 5 eylül ara ara kasıkta batmalar ve gögüs uclarımda hassasiyet yaşıyorum pcosum, gecen ay da 40 gün sürmüstü döngüm. Düzensizliğim gittikçe artıyor ilk defa regl olmayı bu kadar istiyorum rahim filmi çektirebilmek için normalde 33-34 gündü döngüm gecen ayla bu ay çok uzadı. 3 gün önce kaset yaptım negatif ama gece yatmadan önceydi benimki de bi umut işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…