- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Testi tekrarladın mı koyulaşma var mıKız valla çok zor beklemek
Sanki bir gölgelik var canım ilk dakikalar da çıkmış mıydıBenim testimi de yorumlarmısınız bat 5
Evet bu max 10dkda yani en fazla o daSanki bir gölgelik var canım ilk dakikalar da çıkmış mıydı
Var gibi canım bat ne zamanEvet bu max 10dkda yani en fazla o da
Dün de yapmıştım onu ekliyorum bi bakar mısın canım
Banada gölgelik var gibi geldi artık gözümün gördüğünden de emin olamıyorum şasi oldik test bakmakdanEvet bu max 10dkda yani en fazla o da
Dün de yapmıştım onu ekliyorum bi bakar mısın canım
Üçüz olacakEvet kızlar bu sabah yine dayanamadım gittim eczaneden predictor aldım en iyisi dediler garip bi şekilde üç çizgi çıktı
Son 4 gün beklicez artıkÜçüz olacakşaka şaka Predictorda bu çok yaşanıyor son zamanlarda çok görüyorum üç çizgi çıktı diyen. Bozuk yani. Bence en güveniliri bulabilirsen laboquik ve albi kaset test
Ben 3 tane artımedi aynı anda yaptım üçü de hemen kıpkırmızı 2 çizgi gösterdi. Kan verdim hemen. NegatiftiValla eczanede sadece artımed vardı 2 tane aldım yaptım çıktı bi daha yapıyım belki bozuktur dedim ikincide de aynı şekilde çıktı
Bugün sabah yaptığım days doctor silik çıktı peşine hemen predictor yaptım ondada çok dikkatli bakınca silik var amaBen 3 tane artımedi aynı anda yaptım üçü de hemen kıpkırmızı 2 çizgi gösterdi. Kan verdim hemen. Negatifti
O zaman inşaAllah vardır. Predictor genelde en güvenilir denilen testlerden. Günbegün artık koyulaşma olması lazımBugün sabah yaptığım days doctor silik çıktı peşine hemen predictor yaptım ondada çok dikkatli bakınca silik var ama
Ben 3 tane artımedi aynı anda yaptım üçü de hemen kıpkırmızı 2 çizgi gösterdi. Kan verdim hemen. Negatifti
Bir daha bedava verseler almamartımed tam davalık valla ya. toplatılmalı.
Bence de bekle gecikme olursa yap önceden başlayınca çok yıpranıyor insanSon 4 gün beklicez artık
valla bu ne ya 10 gün bize 10 yıl gibiBence de bekle gecikme olursa yap önceden başlayınca çok yıpranıyor insan
Bence de bekle gecikme olursa yap önceden başlayınca çok yıpranıyor insan
Belirtileriniz var mien
valla bu ne ya 10 gün bize 10 yıl gibi
Markası ne canım benimBenim testimi de yorumlarmısınız bat 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?