Hamile miyim sizce biraz erken ama belirtilere dayanamadım test yaptım

benim testlerime de bakar mısınız 3 gün gecikti iki test yaptım ikisinde de negatif gördüm bıraktım kahvaltı hazırladık kahvaltı yaptık sonra çöpe atmak için banyoya girdim baktım böyle olmuşlar ikisinin de böyle olması tesadüf mü yani kuruma mı

Eklentiler

• IMG_6920.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 89
Var canım testinde gecikmen de varmış bence kan ver bebişin geliyor annesi

Var canım testinde gecikmen de varmış bence kan ver bebişin geliyor annesi
ay gerçekten mi bu ay hsg çekildiğim için umutlandım ama testler başta negatifti üzüldüm bıraktım çıktım atmak için girdiğimde böyle gördüm anlam veremedim yarında doktor randevum var aşılama için doktor adetin 2. 3. günü çağırdı ama adet olmayınca test yapayım dedim.. umarım gerek kalmaz

İnşallah canım erken teste güvenemedim ama kasette var bir gebenin günlüğü mü testinin markası

nimo erken gebelikte o da sanırım güvenilir değilmiş bi tane daha yaptım nimo o da çok silik çıktı 3 ününde böyle çıkması tuhaf geldi açıkçası
Evet canım güvenilir değil senin regl geçmiş en iyisi yarın sabah kan ver yada acilden ağrım var midem bulanıyor birkaç gündür dersin enfeksiyon vardıe diye bakıyorlar gebelik şüpheni de sorarlar en garantisi kan

beni asıl şüphelendiren şey meme ucu hassasiyeti oldu hep memem komple ağrırdı ama şimdi dolgunluk falan yok bir de adet olacakmış gibi sancı çekerdimo da yok sadece sağ kasığımda ince bi sancı var o kadar

Merhabaa benimde âdetime 1 hafta falan var yumurtlama gününü değerlendirdik kasıklarımda belimde ağrı var ve dün çok az kahverengi lekelenmem oldu ilk defa böyle yaşayıp gebeliğini öğrenen varmı acaba test yapsam çıkarmı o kadar araftayımki

bence beklemelisiniz henüz çok erken ben adetten 6 gün önce kan verdim beta negatif çıktı şimdi de 3 gün gecikti 4. gündeyim silik çıkıyor hala guvenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…