- 29 Eylül 2025
- 41
- 14
- 3
- 26
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
İnsanlar burda bir umuda tutunuyor olabilir yorumunuz biraz sert olmuş. Hepimiz burda gebelik haberi duymak için bekliyoruz ve yardımlaşıyoruz2.dizgi yok zaten çabalamışsınızda olmamış.
Gebelik belirtisi bu kar erken olan birşey değil. Zaten yeni yumurtlamışsınız nasıl çıkabilir testte ?
Adet gününüz geçerse o zaman yaparsınız testi. Bu kadar kafaya takarsanız gebelik yoksa bile stresten gecikme ihtimali daha yüksek olur. Adet gecikince yapın.
Canım zaten regl ve hamilelik belirtileri çok benziyor o yüzden ayırt etmek zor. Hatta çoğu hamilede belirti bile olmuyor. Bende hafif hayalet çizgi gördüm biraz bekleme kararı aldım sonra tekrar test yapıcam. Umarım güzel haberler alırızTamm canım muhakkak haber vereceğim ama sanki adet olacakmışım gibi sancım oluyor ara ara
Kahverengi leke geldi şimdiCanım zaten regl ve hamilelik belirtileri çok benziyor o yüzden ayırt etmek zor. Hatta çoğu hamilede belirti bile olmuyor. Bende hafif hayalet çizgi gördüm biraz bekleme kararı aldım sonra tekrar test yapıcam. Umarım güzel haberler alırız
Lekelenme olaraksa yerleşme olabilir. Adet kanamasına dönmezseKahverengi leke geldi şimdi
Kısmet bakalımLekelenme olaraksa yerleşme olabilir. Adet kanamasına dönmezse
Teşekkür ederim desteğiniz içinİnsanlar burda bir umuda tutunuyor olabilir yorumunuz biraz sert olmuş. Hepimiz burda gebelik haberi duymak için bekliyoruz ve yardımlaşıyoruz
Rica ederim canım, ben dayanamadım bugün yine test yaptım sanırım artık belli oluyorrrTeşekkür ederim desteğiniz için
Kaç gün geciktiRica ederim canım, ben dayanamadım bugün yine test yaptım sanırım artık belli oluyorrr
Bende pcos var canım çok düzensiz. Ama yumurtlamanın 12. GünüKaç gün gecikti
Rica ederim canım, ben dayanamadım bugün yine test yaptım sanırım artık belli oluyorrr
Ay canım var maşallah yaRica ederim canım, ben dayanamadım bugün yine test yaptım sanırım artık belli oluyorrr
Ay canım var maşallah ya
Yarın kan vermeye gidicemm inşallah, sen perşembeni verecektinAy canım var maşallah ya
Evet canım perşembeye vereyim diyorum bende dpo 8 bugun 10 da veririm galibaYarın kan vermeye gidicemm inşallah, sen perşembeni verecektin
Sizin ile birebir aynı durumdayım. Ayın 30 u çatlama günümdü ve bat 14 ü ben de dpo 7-8 gibiyim. Perşembe bence varsa şayet predictor early de çıkar. 0 belirti ile devam ediyorum. Göğüslerimin üzerinden tır geçse hissetmeyeceğim o kadar his yok hiç kasık ağrım ve akıntım da yok ama ümidimi kaybetmedimEvet canım perşembeye vereyim diyorum bende dpo 8 bugun 10 da veririm galiba
Beraberiz valla canım ama herkeste belirti olmuyor adet olmadığımız sürece ümit varSizin ile birebir aynı durumdayım. Ayın 30 u çatlama günümdü ve bat 14 ü ben de dpo 7-8 gibiyim. Perşembe bence varsa şayet predictor early de çıkar. 0 belirti ile devam ediyorum. Göğüslerimin üzerinden tır geçse hissetmeyeceğim o kadar his yok hiç kasık ağrım ve akıntım da yok ama ümidimi kaybetmedim
Merhaba sonucunuz Ne oldu acaba ne durumdasınızKısmet bakalım
Benimde öyle oldu bu ay canım bekliyorum hala dpo 9 dayım senin dpo ne zamanMerhaba kızlar bende size bir şey sorucam 1.5 yıldır düşünüyorum gebelik tiroidden olmuyor her zaman adete 1 hafta kala göğüslerim şişerdi anladım yine hamile değilim diye bu ay ilk defa adet bitiminden 1 hafta sonra göğüs ağrım başladı tutulmıyor bile var mı bilgisi olan
Adet oldum ama inanılmaz sancılı ama az az gelen bir adetMerhaba sonucunuz Ne oldu acaba ne durumdasınız
Benim 5 sanırım biraz karışık çok bakmıyorum ama ilk kez oldu sizinde öyle miBenimde öyle oldu bu ay canım bekliyorum hala dpo 9 dayım senin dpo ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?