- Konu Sahibi PanikEdoss
İnşallah güzel haber gelecekBenimde aynı 8-9 gün kaldı yogun akıntı ve meme ağrısı var sizde ne vardı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haber gelecekBenimde aynı 8-9 gün kaldı yogun akıntı ve meme ağrısı var sizde ne vardı?
Hayır haber doğdu içine kalbinizden geçen nasip olsunİlk zamanlar çok üzülüyordum ağlıyordum sonradan saçmaladığımı fark ettim elhamdülillah her ay yeni bir başlangıç kafamda öyle diyorum bu sefer çok umutlandım ama ilk kez böyle bir şey yaşadığım için haftaya test yapacağım
Naptınız yaptınız mı testMerhabalar devam ediyorum hafif var henüz netleşmedi awox ta da çok çok silik çıktı bugun gözle ancak görülüyordu yarın tekrarlicam nasipse![]()
Yaaa çok teşekkür ederimm inşallah öyle olurHayır haber doğdu içine kalbinizden geçen nasip olsun![]()
Ayy inşallah canımAy inşallah . Sulu akıntı progesteron artış belirtisidir. Rahim duvarı kalınlaşmış demektutundu inşallah
![]()
Yaptım canım gene aynı silik çıktıNaptınız yaptınız mı test![]()
Bata kaç kaldıYaptım canım gene aynı silik çıktı![]()
Salı günü canım 4 gün kaldıBata kaç kaldı
Gecikmeyi bekleyin en iyisi belirtileriniz nelerSalı günü canım 4 gün kaldı
Kasık batması en belirgin belirti akıntı vardı düne kadar azaldı şuan suluydu baş ağrısı birdeGecikmeyi bekleyin en iyisi belirtileriniz neler
AyyyyYaptım canım gene aynı silik çıktı![]()
Belli olur mu bilmiyorum canım atıyorumAyyyyatsana testi canım
Evet canım belli oluyor diğerlerinden daha belli zaten sen gözle daha net görüyorsundur buraya atınca biraz bozuluyor. Güzel haberlerle gelBelli olur mu bilmiyorum canım atıyorum![]()
Pazartesi veririm büyük ihtimalle canımEvet canım belli oluyor diğerlerinden daha belli zaten sen gözle daha net görüyorsundur buraya atınca biraz bozuluyor. Güzel haberlerle gelaz kalmış bat a da zaten ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun
Bat kaç var gibi sankiBelli olur mu bilmiyorum canım atıyorum![]()
4 kaldı canım salı günüBat kaç var gibi sanki
O zmaan bu siliklik normal, hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberler bekliyoruz, darısı da bizlere olsun4 kaldı canım salı günü
Amin canım allah hepimize nasip eylesin inşallahO zmaan bu siliklik normal, hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberler bekliyoruz, darısı da bizlere olsun
İlk idrarla daha iyi oluyor canım. Farklı bi test denedin mi hiç. İnşallah yanıltmaz ben çok yalancı pozitife maruz kalmış biri olarakPazartesi veririm büyük ihtimalle canımbaya belirginleşti yalancı mıdır diye akşam da yaptım çok net çıkmadı hatta yok gibiydi sabahına baya belirgin çıktı inşallah beni yanıltmaz testler
![]()