• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce biraz erken ama belirtilere dayanamadım test yaptım

İlk zamanlar çok üzülüyordum ağlıyordum sonradan saçmaladığımı fark ettim elhamdülillah her ay yeni bir başlangıç kafamda öyle diyorum bu sefer çok umutlandım ama ilk kez böyle bir şey yaşadığım için haftaya test yapacağım
Hayır haber doğdu içine kalbinizden geçen nasip olsun ❤️❤️

Eklentiler

• IMG_4607.webp
    IMG_4607.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_4610.webp
    IMG_4610.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_4609.webp
    IMG_4609.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 100
Evet canım belli oluyor diğerlerinden daha belli zaten sen gözle daha net görüyorsundur buraya atınca biraz bozuluyor. Güzel haberlerle gel 😍az kalmış bat a da zaten ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun
Pazartesi veririm büyük ihtimalle canım 🥰 baya belirginleşti yalancı mıdır diye akşam da yaptım çok net çıkmadı hatta yok gibiydi sabahına baya belirgin çıktı inşallah beni yanıltmaz testler 🤲🏻❤️

Pazartesi veririm büyük ihtimalle canım 🥰 baya belirginleşti yalancı mıdır diye akşam da yaptım çok net çıkmadı hatta yok gibiydi sabahına baya belirgin çıktı inşallah beni yanıltmaz testler 🤲🏻❤️
İlk idrarla daha iyi oluyor canım. Farklı bi test denedin mi hiç. İnşallah yanıltmaz ben çok yalancı pozitife maruz kalmış biri olarak🤣

Back
X