- Konu Sahibi PanikEdoss
Bata var mı daha canım. Kan versen çıkar kesin sonuçYa yine lekelenme oldu çok az kahverengi kan versem kanda çıkarmı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bata var mı daha canım. Kan versen çıkar kesin sonuçYa yine lekelenme oldu çok az kahverengi kan versem kanda çıkarmı![]()
5 6 gün varBata var mı daha canım. Kan versen çıkar kesin sonuç
Ayyy gördümm bennBelli olur mu bilmiyorum canım atıyorum![]()
Varmış daha bekle bence5 6 gün var![]()
Yerleşmeyse 2 3 gün sonra çıkar ancak canım adetin ne zaman normaldeYa yine lekelenme oldu çok az kahverengi kan versem kanda çıkarmı![]()
Awox vardı elimde onda ince bir çizgi çıktı canım bence çıkmaz gibi ama bu kullandığım 5 mlu algılıyor awox 25 mlu beklemem lazımİlk idrarla daha iyi oluyor canım. Farklı bi test denedin mi hiç. İnşallah yanıltmaz ben çok yalancı pozitife maruz kalmış biri olarak![]()
Teşekkür ederim canımAyyy gördümm benn
Haftaya çarşamba canımYerleşmeyse 2 3 gün sonra çıkar ancak canım adetin ne zaman normalde
Yerleşme olma ihtimali çok yüksek canım adete 1 hafta kala falan oluyor ben yaşamadım ama öyle söylüyorlar seninde öyle büyük ihtimal sağlıcakla tutunsun 2 3 güne çıkar kanda benceHaftaya çarşamba canım
Benimki 28inde çatlamışti test negatifti. Ben yarın verecem bakalım düşükte olsa çıkması lazımBenimde öyle 27 akşam pik 29 sabah çatladı canım bende mi kan versem diyorum direk dpo 10 yarın kanda düşük te olsa çıkar bence ama
Bende de su gibi geliyo aradaAkıntı evet yumurtlamada başladı düne kadar sulu hatta su geliyordu sürekli çamaşırımı değiştiyordum kremsi de geliyordu dün duş aldım ılık fayda etti sanki kesildi biraz
Awox 10 mlu ölçüyor diye biliyorum ben canımAwox vardı elimde onda ince bir çizgi çıktı canım bence çıkmaz gibi ama bu kullandığım 5 mlu algılıyor awox 25 mlu beklemem lazım![]()
İnşaAllah canım ya pazartesi kan vericem bakalımYerleşme olma ihtimali çok yüksek canım adete 1 hafta kala falan oluyor ben yaşamadım ama öyle söylüyorlar seninde öyle büyük ihtimal sağlıcakla tutunsun 2 3 güne çıkar kanda bence![]()
Benimde 28 inde çatlamıştı bende yarın kan versem çıkarmı acaba insan merak ediyor bekleyemiyorumBenimki 28inde çatlamışti test negatifti. Ben yarın verecem bakalım düşükte olsa çıkması lazım
Sabah 10.30da verecem. Sizde verin inşallah çıkarBenimde 28 inde çatlamıştı bende yarın kan versem çıkarmı acaba insan merak ediyor bekleyemiyorum![]()
İnşaAllah vericem sonuçları yazarız buraya hayırlı haberle gelelimSabah 10.30da verecem. Sizde verin inşallah çıkar![]()
Hadi güzel haberlerini bekliyorum canımİnşaAllah canım ya pazartesi kan vericem bakalım![]()
Benimde öyleydi canımBende de su gibi geliyo arada
Öyle diyorlar ama geç algılıyor da diyorlar canım bilemedimAwox 10 mlu ölçüyor diye biliyorum ben canım
Hadi güzel haberlerle gel inşallahÖyle diyorlar ama geç algılıyor da diyorlar canım bilemedim