Hamile miyim sizce ?

doktor da böyle dedi

Ya dimi ilk defa karşılaştığım bir şey oldu benim de. Günlerce kıza hamile değilsin olamaz mümkün değil dedim durdum bi kan verdi 170 dedi ben şok

Ya dimi ilk defa karşılaştığım bir şey oldu benim de. Günlerce kıza hamile değilsin olamaz mümkün değil dedim durdum bi kan verdi 170 dedi ben şok

Hastanede felan testler karışmış olmasın ? Benim aklıma direkt bu geldi çünkü ilişkiden birhafta sonra bile 5 çıkmasada 3-4 çıkıyo testte anlıyosun
0.03 cıkmış çok ilginç

Hastanede felan testler karışmış olmasın ? Benim aklıma direkt bu geldi çünkü ilişkiden birhafta sonra bile 5 çıkmasada 3-4 çıkıyo testte anlıyosun
0.03 cıkmış çok ilginç
Yani kesinlikle en sağlıklı sperm bile 5 gün zor canlı kalıyor iken beyefendinin spermleri 10gün falan direnmiş gibiler inşallah konu troll değildir bazen de o geliyo aklıma. Konu sahibiyle beraber üzüldüm endişelendim bayağı etkilendim çünkü ben

Bende endişelendim şuan ama kimyasal gebelik gibi duruyor değeri çok düşük. Yeniden test yaptırması gerekli daha net anlamak için..

Geri çekilmiş ve ella kullanmış buda çok garip

Bu arada kanamam var demişsin kaç gün sürdü, adet kanaması gibi yoğunmuydu?

1 kere ,8-9 saat sonra aldım

Böyle bidurum ilk defa görüyorum canım. Normal adetin 3 günden fazla mı sürüyordu? Yerleşme kanaması olma ihtimali fazla o zaman.. bilemedimki. Geç döllenme gibi duruyor ama ilişkin olmamış, spermler vücutta ne kadar kalmış olabilir dicem geri çekildi diyosun, ella kullanılmış. Tüm zor olan ihtimalleri zorlamışsın normalde gebelik olmaması gerek.. ama beta 170 çıktı diyosun ilişki tarihine görede düşük... kimyasal gebelik olma ihtimali yüksek bence. birhafta bekleyip doktora gitmen gerekli yeniden. Test yapar ve bakar ultrasondan büyük ihtmal.. bizide durumdan haber et, panik yapma herseyin bir yolu bulunur.

Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…