Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik gözüküyor biraz daha 10 gün olmadı o yüzden olabilir mi acabaHamilesin hamilesin
Sizde gün sayıyorsunuz sanırım bi şey sorabilir miyim ? İlk haftalarda kahverengi lekelenmeleriniz oldu mu ? Bende dün ve bugün oldu biraz tedirgin oldumHayırlı olsun var gözüküyor kan verin
Silik çıkması yeni olduğunu gösteriyor. Silik de olsa o çizgi çıkarsa var demek.
Evet çok net. Hayırlı olsun ins
Benimde yeni hamileliğim, çok başlarındayım. Henüz lekelenme yaşamadım ama ilk zamanlarda lekelenmeler olabiliyor, kırmızı ve yoğun olmadığı sürece pek sıkıntı yok. Kan verin yarın, bi bakılsın.Sizde gün sayıyorsunuz sanırım bi şey sorabilir miyim ? İlk haftalarda kahverengi lekelenmeleriniz oldu mu ? Bende dün ve bugün oldu biraz tedirgin oldum
Senden böyle cümleler duymak beni şaşırttıSilik çıkması yeni olduğunu gösteriyor. Silik de olsa o çizgi çıkarsa var demek.
Benimki yansımaydı aşkoSenden böyle cümleler duymak beni şaşırttı![]()
Hehe seninki de yansıma bu da yansimanin yansımasıBenimki yansımaydı aşkobu bildiğin çıkmış yani baksana
![]()
Dayanamayacağım gibi zatenBenimde yeni hamileliğim, çok başlarındayım. Henüz lekelenme yaşamadım ama ilk zamanlarda lekelenmeler olabiliyor, kırmızı ve yoğun olmadığı sürece pek sıkıntı yok. Kan verin yarın, bi bakılsın.
İnsallahEvet çok net. Hayırlı olsun ins![]()
Bnm bu gebeliğimde olmadı ilk gebeliğimde olmuştuSizde gün sayıyorsunuz sanırım bi şey sorabilir miyim ? İlk haftalarda kahverengi lekelenmeleriniz oldu mu ? Bende dün ve bugün oldu biraz tedirgin oldum
Canım öncelikle hayırlı olsun Râbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallâh hemen kan ver ve değerinin artışını takip et