En son yüklediğim fotoda görünüyor gölge gibi. kızlar başka kimse yok mu yorum yapacak yarın da yapacam test ama çok heyecanlıyımtek çizgi var maalesef ben göremedim yanı 2.ciyi
baya net çıkmış bence bu yanlış olamaz bir daha yapın lütfen. Ben 3 tane yaptım 3 ü de silik çıktı yarın kan vericemYa bu erken gebelik testleri için yanlış pozitif veriyor diyorlar. Ben de bugün days doctor marka yaptım silik çizgi çıktı ama bu test için o kadar olumsuz yorum var ki artık test yanlış herhalde diyorum
en son yaptığım buYa bu erken gebelik testleri için yanlış pozitif veriyor diyorlar. Ben de bugün days doctor marka yaptım silik çizgi çıktı ama bu test için o kadar olumsuz yorum var ki artık test yanlış herhalde diyorum
baya net çıkmış bence bu yanlış olamaz bir daha yapın lütfen. Ben 3 tane yaptım 3 ü de silik çıktı yarın kan vericem
Canım benim cizgimde ilk fotodaki gibiydi ve hamilr oldugumu öğrendim ama 3. Fotoda pembelik tam dagıldiysa öyle atsan fotosunu daha iyi olur benceSon 2 adetimi 25 günlük döngüde oluyorum. En son 5 haziranda adet oldum yani 30 haziranda olmalıydım 4 gün geçti. Diyelim ki 30 günde bir olacam (hiç 30 u geçmez döngüm) o zaman da 1 günüm kaldı adetime. Yani ya geciktim ya 1 günüm var neyse konu şu ki iki kere test yaptım bugün prodoctor erken gebelik testi ve ikisi de böyle çıktı. Dün testlerde hiç bişe yoktu ondan önceki gün de. Yani testler yüksek ihtimal güvenli. Lütfen yorum yapar mısınız? Daha idrar dağılmadan çıktı Eki Görüntüle 3613348 Eki Görüntüle 3613346 Eki Görüntüle 3613347
Şu an bu durumda iyice netleşti. Sabah bir daha yapacağım ilk idrarla. Sonra kan vericem eğer daha koyu çıkarsaCanım benim cizgimde ilk fotodaki gibiydi ve hamilr oldugumu öğrendim ama 3. Fotoda pembelik tam dagıldiysa öyle atsan fotosunu daha iyi olur bence
Yüksek ihtimalle hamilesin canim benim cizgimde böyleydi şu an 4 haftalik hamileyimŞu an bu durumda iyice netleşti. Sabah bir daha yapacağım ilk idrarla. Sonra kan vericem eğer daha koyu çıkarsa
Ya bu erken gebelik testleri için yanlış pozitif veriyor diyorlar. Ben de bugün days doctor marka yaptım silik çizgi çıktı ama bu test için o kadar olumsuz yorum var ki artık test yanlış herhalde diyorum
Görünüyor bence car canım kan testi verYa bu erken gebelik testleri için yanlış pozitif veriyor diyorlar. Ben de bugün days doctor marka yaptım silik çizgi çıktı ama bu test için o kadar olumsuz yorum var ki artık test yanlış herhalde diyorum
ay inşallah vardır ya 10 aydır deniyoruzzzYüksek ihtimalle hamilesin canim benim cizgimde böyleydi şu an 4 haftalik hamileyim
Kimyasal dan sonra hamile kalmak daha kolay diye duydum tekrar test yaptınız mjBenim geçen ay da kimyasal gebeliğim olmuştu 10 gibi küçük bir rakamı yakalamıştı aslında erken gebelik testi (nemo gibi bir markaydı sanırım ) bu ay da acaba mı dedim ama Beniç yaptığım markayla ilgili bir sürü kötü yorum var yanlış pozitif çıkarıyor diye (days doctor marka )
yarın kan vericem bugün gecikmenin 5. günüyaptınız mı test sonuç??
Merhaba hamile misnz acabayarın kan vericem bugün gecikmenin 5. günü
Geçen ay hamile değildim ama bu ay testlerim hep silik çizgi çıkıyor. Yarın beklenen adet günüm ve gidip kan vereceğimKimyasal dan sonra hamile kalmak daha kolay diye duydum tekrar test yaptınız mj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?