• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce?

Ben dayanamadım yaptım 🤦🏽‍♀️ hem erken gebelik testini yaptım duratest markası hem kaset testi yaptım oda miratech marka
Kaset test saniyeler icinde cikardı duratest erken gebelik testide 30 40 saniye sonra çıkardı bunlar guvenilir markalar mıdır acaba ya ay nasil heycanlandım baya pembis ama kalite dusuyo yukleyince telefonumda cok iyi degil malum ama insallah sahte degildir hayallerim suya dussun istemem 🤦🏽‍♀️

Ben dayanamadım yaptım 🤦🏽‍♀️ hem erken gebelik testini yaptım duratest markası hem kaset testi yaptım oda miratech marka
Kaset test saniyeler icinde cikardı duratest erken gebelik testide 30 40 saniye sonra çıkardı bunlar guvenilir markalar mıdır acaba ya ay nasil heycanlandım baya pembis ama kalite dusuyo yukleyince telefonumda cok iyi degil malum ama insallah sahte degildir hayallerim suya dussun istemem

Eklentiler

• 1000184255.webp
    1000184255.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000184261.webp
    1000184261.webp
    44 KB · Görüntüleme: 24
Kaset test saniyeler icinde cikardı duratest erken gebelik testide 30 40 saniye sonra çıkardı bunlar guvenilir markalar mıdır acaba ya ay nasil heycanlandım baya pembis ama kalite dusuyo yukleyince telefonumda cok iyi degil malum ama insallah sahte degildir hayallerim suya dussun istemem
Ay var galiba silik çizgi görünüyor 🙈

Ay bencede var galibaaa kısa zamanda kan ver canım ❤️

Back
X