- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi dianalarge
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
T çizgiis kaymış sanırım biraz ama var gördüm benSizce silik çizgi var mı kızlar?Eki Görüntüle 3690366
Dün bu testin arkasından birde artimed erken gebelik yaptım ama o da tek çizgi çıktı yarın adet günüm kafam karışıkT çizgiis kaymış sanırım biraz ama var gördüm ben
Dün bu testin arkasından birde artimed erken gebelik yaptım ama o da tek mizgîniyaT çizgiis kaymış sanırım biraz ama var gördüm ben
Erken gebelik negatif çıktı adet günümde yarın bende bilmiyorumSilik var gebelik var gibi kan verinn
Erken gebelik yap istersen sabah ilk idrarlaDün bu testin arkasından birde artimed erken gebelik yaptım ama o da tek çizgi çıktı yarın adet günüm kafam karışık
Tekrar denesem mi yarın adet günümde kesinleşmiş olur mu sizceErken gebelik yap istersen sabah ilk idrarla
Eczacıya sordum gösterdim o çizgi sayılmaz net olması lazım dedi banaTekrar denesem mi yarın adet günümde kesinleşmiş olur mu sizce
Adetiniz geçsin isterseniz öyle yapın net sonuç alırsınızTekrar denesem mi yarın adet günümde kesinleşmiş olur mu sizce
Dayanabilirsem inşallahAdetiniz geçsin isterseniz öyle yapın net sonuç alırsınız
Dayanabilirsem inşallah![]()
Çok silik ince bir çizgi var ama emin olamadım fotoğrafta kalite düştüğü için siz nasıl görüyorsunuzEki Görüntüle 3690997 Benimde böyle şuan pembe lekelenmem var ama bitti sanırım iki kere peçeteye silince geldi şuan hiç bir şey yok
Bende net gözle görünüyor buraya yükleyince düşüyor ya baya hemdeÇok silik ince bir çizgi var ama emin olamadım fotoğrafta kalite düştüğü için siz nasıl görüyorsunuz
Hemen yarın hastaneler tatile girmeden kan verin benceBende net gözle görünüyor buraya yükleyince düşüyor ya baya hemde