Nasil dayandin okadarBilmem istersen adet gününü bekle ben benim adetimden 17 gün geçikince yapmıştım
Çok sabirliymissin gerçektenBilmem istersen adet gününü bekle ben benim adetimden 17 gün geçikince yapmıştım
Haklisin negatif cikdi dayanamadimçok erken %98 çıkmaz
olsa bile negatif çıkar zaten çok erken çünkü :) 1 hafta sabredinHaklisin negatif cikdi dayanamadim
Ama bir bucuk haftadir bir kasik agrim var ve gögüslerde hasasiyet anlatamam üstelik daha reglime 7 gün kalmis
Ya nedende hep adet gecikmesinin sabahı test yapıyordum ve negatifti yine aynısı olur diye korkuyordum ama Rabbim isteyince veriyor binlerce şükür Allah’ıma herkeze nasip etsinNasil dayandin okadar
Hayır çok erkenKizlar bir bucuk haftadir kasik agrim var ve adetim haftaya cuma sizce hamilelik testi yapsam sonuc alirmiyim
Kimse cevap vermemiş ama ben belki okuyan birine yardımcı olabilir diye yazayım. Gecikmeden 8 gün sonra kan hcg testi negatifti. Doktor sonuca göre tarlusal başlayacağız demişti. Ama içime sinmedi. Gecikmenin 17. gününde bir test daha yaptırayım öyle adet söktürücü içeyim dedim. Test sonucu geç çıkınca eczanenin önünde oturdum beklerken hamile olduğumu öğrendim. Henüz keseyi göremedik ama hcg artışları düzenli görünüyor iki kez test yaptırdım yükseliyor. Velhasılı kelam umutsuz olmamak lazım bazen 8 gün gecikmeyle bile kanda çıkmayıp sonra çıkabiliyorAdet günüm 13 Mayıs olması gerekiyordu. Önceki adetim 15 Nisandı. 4 yıllık evliyiz 2 yıldır deniyoruz. Mide ameliyatı oldum 40 kilo verdim. Polikistik var ben de ama ameliyattan beri 6 aydır düzenli adet oluyorum günü gününe. Bu ay 5 gün gecikti. Dün test yaptım evde erken gebelik testi yine negatifti. Negatif görmekten yoruldum o yüzden kan vermedim. Göğüslerm acıyor ara ara karnıma ağrı giriyor ama sonra geçiyor adet olmuyorum. Erken gebelik testinde çıkardı diyor herkes ben de anlayamadım. Bilen var erken gebelik testinde böyle negatif olup sonra hamile olduğunu öğrenen?
Maşallah canım çok sevindim senin adınaKimse cevap vermemiş ama ben belki okuyan birine yardımcı olabilir diye yazayım. Gecikmeden 8 gün sonra kan hcg testi negatifti. Doktor sonuca göre tarlusal başlayacağız demişti. Ama içime sinmedi. Gecikmenin 17. gününde bir test daha yaptırayım öyle adet söktürücü içeyim dedim. Test sonucu geç çıkınca eczanenin önünde oturdum beklerken hamile olduğumu öğrendim. Henüz keseyi göremedik ama hcg artışları düzenli görünüyor iki kez test yaptırdım yükseliyor. Velhasılı kelam umutsuz olmamak lazım bazen 8 gün gecikmeyle bile kanda çıkmayıp sonra çıkabiliyor
İnşallah bende de öyle olur adetime 10 gn varken kanda çıkmadı şimdi merak ediyorum adetime 9 gün Var karıncalanıyor kasıklarım garip agrılarım var hafif ilk kez böyle oluyorumKimse cevap vermemiş ama ben belki okuyan birine yardımcı olabilir diye yazayım. Gecikmeden 8 gün sonra kan hcg testi negatifti. Doktor sonuca göre tarlusal başlayacağız demişti. Ama içime sinmedi. Gecikmenin 17. gününde bir test daha yaptırayım öyle adet söktürücü içeyim dedim. Test sonucu geç çıkınca eczanenin önünde oturdum beklerken hamile olduğumu öğrendim. Henüz keseyi göremedik ama hcg artışları düzenli görünüyor iki kez test yaptırdım yükseliyor. Velhasılı kelam umutsuz olmamak lazım bazen 8 gün gecikmeyle bile kanda çıkmayıp sonra çıkabiliyor
Amiiiinn Rabbim hepimize sağlıkla evladımıza kavuşmayı nasip etsin. Öncelikle size en sağlıklısından hayırla nasip etsin.Maşallah canım çok sevindim senin adınarabbim bizlere de nasip eder inşallah
Adetinize 9 gün varken çok erken gibi geldi bana. Benim adet gecikmesinden 8 gün sonraki testim bile negatifti. Kana döllenmeden 11 gün sonra geçiyormuş beta hcg. Normalde 14 ünde yumurtlasanız 11 gün sonrası 25 i olur. O da düzenli adet yaşayanlarda adete 3 gün kala belirli olması demek olur. Erken yumurtlama gibi durumlarda bile en erken battan 6 gün önce belirli oluyor diye biliyorum. Standart olan da adet gecikmesinden sonra ortaya çıkması. Ama anneler hissediyor daha öncesinde. Yine de kendini yormamak için adet gecikmesini beklemek daha iyi olur sankiİnşallah bende de öyle olur adetime 10 gn varken kanda çıkmadı şimdi merak ediyorum adetime 9 gün Var karıncalanıyor kasıklarım garip agrılarım var hafif ilk kez böyle oluyorum
Ya canım benim dişim agrıyor da o yüzden kan testi verdim erken olsa da çıkmadı inanmadım var gibi hissediyorum ne yapacagımı bilmiyorum yaAdetinize 9 gün varken çok erken gibi geldi bana. Benim adet gecikmesinden 8 gün sonraki testim bile negatifti. Kana döllenmeden 11 gün sonra geçiyormuş beta hcg. Normalde 14 ünde yumurtlasanız 11 gün sonrası 25 i olur. O da düzenli adet yaşayanlarda adete 3 gün kala belirli olması demek olur. Erken yumurtlama gibi durumlarda bile en erken battan 6 gün önce belirli oluyor diye biliyorum. Standart olan da adet gecikmesinden sonra ortaya çıkması. Ama anneler hissediyor daha öncesinde. Yine de kendini yormamak için adet gecikmesini beklemek daha iyi olur sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?