- 17 Mayıs 2025
- 60
- 24
- 3
- 34
- Konu Sahibi denizlerdengelen
-
Canim bence gebelik var tekrarla testi varsaMerhaba reglim 1 gun gecikti. az once prodoctor erken gebelik testiyle test yaptim.bi kaba bosalttim 10 saniye beklemek gerekiyormus ben 10 saniyeden fazla beklettim sanirim.testi ilk yaptigimda her tarafi kirmizi oldu sonra kirmizilik gitti ve 1 dakika icinde bu halde oldu.hamile miyim test yanlis olabilir mi
Hamilesin hemen yarın kan ver hayırlı olsun canımMerhaba reglim 1 gun gecikti. az once prodoctor erken gebelik testiyle test yaptim.bi kaba bosalttim 10 saniye beklemek gerekiyormus ben 10 saniyeden fazla beklettim sanirim.testi ilk yaptigimda her tarafi kirmizi oldu sonra kirmizilik gitti ve 1 dakika icinde bu halde oldu.hamile miyim test yanlis olabilir mi
Bu marka güvenilir bence gebesinMerhaba reglim 1 gun gecikti. az once prodoctor erken gebelik testiyle test yaptim.bi kaba bosalttim 10 saniye beklemek gerekiyormus ben 10 saniyeden fazla beklettim sanirim.testi ilk yaptigimda her tarafi kirmizi oldu sonra kirmizilik gitti ve 1 dakika icinde bu halde oldu.hamile miyim test yanlis olabilir mi
Yok uzun süre beklettiniz diye pozitif olmaz bu markada öyle oluyor önce tamamen kırmızı olup sonra düzeliyor bende de çok oldu. Hayırlı olsun testiniz pozitifMerhaba reglim 1 gun gecikti. az once prodoctor erken gebelik testiyle test yaptim.bi kaba bosalttim 10 saniye beklemek gerekiyormus ben 10 saniyeden fazla beklettim sanirim.testi ilk yaptigimda her tarafi kirmizi oldu sonra kirmizilik gitti ve 1 dakika icinde bu halde oldu.hamile miyim test yanlis olabilir mi
Kaç aydır deniyordunuz hayırlı olsunHerkese tesekkur ederim kan verdim 802 cikti kac haftalik demek oluyor bundan sonra ne yapmam gerekir
Tesekkur ederim surpriz olduKaç aydır deniyordunuz hayırlı olsun
Ayyy hayirli olsuuuun. Degerden hafta cikarmak biraz yanıltıyor. Son adet tarihinizi yapay zekaya soylerseniz o size tablo cikarirHerkese tesekkur ederim kan verdim 802 cikti kac haftalik demek oluyor bundan sonra ne yapmam gerekir
Mesela ben şöyle bir tablo yaptirdim.Herkese tesekkur ederim kan verdim 802 cikti kac haftalik demek oluyor bundan sonra ne yapmam gerekir
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur kaç gün gecikip kan verdiniz son adet tarihinize göre hafta belirlesniyorHerkese tesekkur ederim kan verdim 802 cikti kac haftalik demek oluyor bundan sonra ne yapmam gerekir
Simdi bu kandan 48 saat sonra mumkuns3 ayni yerde bi daha kan verin. 802 nin yuzde 66si kadar artmis ya da 2 katina cikmis olmasi gerekecek onu takip edin. 3. Kez de kan verdiginizde yine bu orani takip edin. Zaten guzel bi artista 3. Kez kan verdiginizde ultrasonda gorulecek hale gelir beta seviyesiHerkese tesekkur ederim kan verdim 802 cikti kac haftalik demek oluyor bundan sonra ne yapmam gerekir
Hiçte güvenilir değil canım bunların hepsi prodoctor ve yalanci pozitifmişProdoctor güvenilir bende çok düşük betayı bile tespit etmişti , önce kırmızı olması normal sonra düzeliyor
Benim 13 betamı tespit etmişti açıkçası genellikle güvenilir bir test , tabi ki hiçbiri %100 değil en doğru sonucu kan testi verir zatenHiçte güvenilir değil canım bunların hepsi prodoctor ve yalanci pozitifmiş
Hemen bende yaptirayim cok heyecanliMesela ben şöyle bir tablo yaptirdim. Eki Görüntüle 3593100
Beta kacken doktora gitmem gerekir acabaSimdi bu kandan 48 saat sonra mumkuns3 ayni yerde bi daha kan verin. 802 nin yuzde 66si kadar artmis ya da 2 katina cikmis olmasi gerekecek onu takip edin. 3. Kez de kan verdiginizde yine bu orani takip edin. Zaten guzel bi artista 3. Kez kan verdiginizde ultrasonda gorulecek hale gelir beta seviyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?