- 19 Ocak 2024
- 55
- 2
- 6
- 27
- Konu Sahibi yildizeylul
-
8 gün gecikmeyle daha çok belli olması lazım çizginin yada geç döllenme olmuşturBen de şuan test yaptım çok silik bi çizgi çıktı dün akşam yaptığım da silikti dura dura belirgin olmuştu 8 gün adetim gecikti kasıklarımda batma vardı kaybolduz yan tarafada şuan yaptığım testin durdukçaki halini ekledim sizce ben hamile miyim prodoctor testim
Pcosum var 31 günde 1 adet oluyordım8 gün gecikmeyle daha çok belli olması lazım çizginin yada geç döllenme olmuştur
Normalde 8 gün gecikmede daha net çıkması lazımdı ama geç döllenme de olmuş olabilir bence kan verin direkt inşallah vardırBen de şuan test yaptım çok silik bi çizgi çıktı dün akşam yaptığım da silikti dura dura belirgin olmuştu 8 gün adetim gecikti kasıklarımda batma vardı kaybolduz yan tarafada şuan yaptığım testin durdukçaki halini ekledim sizce ben hamile miyim prodoctor testim
Ne yaptıniz acaba varmı gebelikPcosum var 31 günde 1 adet oluyordım
Sanırım var beta 200 çıktıNe yaptıniz acaba varmı gebelik
Evet var geç döllenme olmuş heralde canım seninSanırım var beta 200 çıktı
Merhaba belirtileriniz kayboldu mu sonradan ben mi öyle anladım? Pil gününüz hangi gündü bi de?Ben de şuan test yaptım çok silik bi çizgi çıktı dün akşam yaptığım da silikti dura dura belirgin olmuştu 8 gün adetim gecikti kasıklarımda batma vardı kaybolduz yan tarafada şuan yaptığım testin durdukçaki halini ekledim sizce ben hamile miyim prodoctor testim
Yani kasıktaki batmalar 8 gün sonra kayboldu mu?Merhaba belirtileriniz kayboldu mu sonradan ben mi öyle anladım? Pil gününüz hangi gündü bi de?
Merhaba kasık ağrım ve baş dönmem oldu kasık ağrım bugün geçti cuma betam 200 çıktıMerhaba belirtileriniz kayboldu mu sonradan ben mi öyle anladım? Pil gününüz hangi gündü bi de?
Cuma günü yumurtlamadan sonra kaçıncı gününüzdü ?Merhaba kasık ağrım ve baş dönmem oldu kasık ağrım bugün geçti cuma betam 200 çıktı
Bence var canım awox mu markasıBenim testime bakar mısınız biraz önce yaptım. Adetim normalde bugün gelmesi gerekiyordu. Sanki hafif bir siliklik gördüm ama
Var gibi sankiBakar mısınız
Yeniden yaptm 2dk da boyle olduVar gibi sanki
Test bozuk değilse kesin hamilesin canım test tekrarla yada yarın kan verEki Görüntüle 3671628 hamile miyim bakar mısınız reglime 1 gğn var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?