Evet hemen çıktı çok silikti ilkGozukuyor ilk bes dakikadami çikti?
Ilk dakikalarda çikmişsa vardir birseyler 1 gun arayla yine tekrarla koyulaşmasi lazimEvet hemen çıktı çok silikti ilk
tebrik ederim :)Kızlar dünkü testimi gördünüz buda bugün az önce yaptığım buda hemen beş dkkada çıktı
Ya canım ben hâlâ inanamıyorum beş dakikada kuruma çizgisi olmaz demi yatebrik ederim :)
Gebelik var gibi duruyor iki testte aynı şekilde çıkmış kan testi vermelisinizBu bak
Ya canım ben hâlâ inanamıyorum beş dakikada kuruma çizgisi olmaz demi ya
olmazzzzzzzz :)Bu bak
Ya canım ben hâlâ inanamıyorum beş dakikada kuruma çizgisi olmaz demi ya
Yine çizgi var canım hala emin olamıyorsan kan ver kesin sonuçKızlar dünkü testimi gördünüz buda bugün az önce yaptığım buda hemen beş dkkada çıktı
Tebrikler:) var gibi gorunuyor cok yeni henuz.bikac gun sonra tekratlayin ve kan testi verin.Birileri bana fikir versin ya nolur
Heyecanın çok doğal. Evet testlerine göre hamilelik var kan vererek kesinleştirebilirsinKızlar daha kan vermedim birde kaset test yapayım dedim anında bole oldu artık inana bilirim demi çok heyecanlıyım mesajımı görün nolur
Evet İlk üç dkkada çıktı normalde daha koyuGozukuyor ilk bes dakikadami çikti?
İnan inan:)Kızlar daha kan vermedim birde kaset test yapayım dedim anında bole oldu artık inana bilirim demi çok heyecanlıyım mesajımı görün nolur
O zaman var kan testiyle takip etEvet İlk üç dkkada çıktı normalde daha koyu
Sonuç nedir kardeşim meraktayımEvet İlk üç dkkada çıktı normalde daha koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?