Hamile miyim yardım edin

Bir senedir deniyoruz doktor ikimizde de sorun olmadığını söyledi bu ay İlk defa ovulasyon la denedim
Bende 7 aydır deniyorum bu ay ilk defa ovulasyon ile takip ettim inşallah bende güzel haberi alırımmm çatlamadan sonra 6.günümdeyim 4 gün sonra başlıcam test yapmaya adete de 4 gün kalmış olucak

Bende âdete dört gün kala yapmaya başladım silik de olsa çıktı kuruma diye inanamadim ama ilk dakkalar çıktı için hep Bir yarım var dedi ve bende bir buçuk senedir deniyordum doktora gittik ikimizde de sorun yoktu İlk defa ovulasyon la takip edip denedim. Şükürler olsun oldu İlk de

Canım sen naptın gebelik var mı
Ben hala adet olmadım tüm tetkikler normal gebelik yok mu varmı bilmiyorum yine beyaz akkntım vs var ilaç kullandım tarlusal ne gelen var ne giden hala 1 hafta 10 gün bekle dedi doktor beklemedeyim

Ben hala adet olmadım tüm tetkikler normal gebelik yok mu varmı bilmiyorum yine beyaz akkntım vs var ilaç kullandım tarlusal ne gelen var ne giden hala 1 hafta 10 gün bekle dedi doktor beklemedeyim
Bekle bakalım tarlusal da bile adet görmedin demek

Bilmeden ilaca baslamasaydin keşke canm varsa bebeğe bişey olmasın Allah korusun

Bilmeden ilaca baslamasaydin keşke canm varsa bebeğe bişey olmasın Allah korusun
Doktor verdi zarar vermez varsa dedi bilmiyorum hala da adet olmadım tam aksine ağrım sızım bile yok ben çok ağrılı olurum adetten en az 3 4 gün önce başlat ağrım sızım ama hiç bişi yok aksine beyaz akıntım başladı birde geçen kahverengi leke geldi gene hiç bişi anlamadım yani saglıklı olduğum çok şükür tüm testlerde çıktı valla psikolojik olarak çok yoruldum

Bekle bakalım tarlusal da bile adet görmedin demek
Yok olmadım valla beyaz akıntım başladı geçen gün kahverengi lekelenme oldu bulantı yok baş donmem çok ama bi anda gözüm kararıyor karnımın içinde iğne batıyor sanki bazen uykuya dayamıyorum bıraksalar uyurum 3 gun heralde

Yakın zamanda kan verdin mi

Bence bi ara gidip tekrar kan ver bunlar normal değil
Bu kadar uzun süre sonra gebelik çıkabilirmi ki valla ona bile ihtimal vermiyorum ama doktor belli de olmaz dedi anlamadım ki valla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…