Merhana öncelikle hayrli olsun bebisiniz:) rica etsem belirtilerinizi yazabilirmisinizKusura bakmayın heyecan dan unuttum burayı kan verdim hamileyim canlarım üç haftalık felab pazartesi doktora gdcem acilde vermiştim kanı
Bende 7 aydır deniyorum bu ay ilk defa ovulasyon ile takip ettim inşallah bende güzel haberi alırımmm çatlamadan sonra 6.günümdeyim 4 gün sonra başlıcam test yapmaya adete de 4 gün kalmış olucakBir senedir deniyoruz doktor ikimizde de sorun olmadığını söyledi bu ay İlk defa ovulasyon la denedim
Canım sen naptın gebelik var mıBende varmı acaba anlamadım adetim 5 gün gecikti
Ben hala adet olmadım tüm tetkikler normal gebelik yok mu varmı bilmiyorum yine beyaz akkntım vs var ilaç kullandım tarlusal ne gelen var ne giden hala 1 hafta 10 gün bekle dedi doktor beklemedeyimCanım sen naptın gebelik var mı
Bekle bakalım tarlusal da bile adet görmedin demekBen hala adet olmadım tüm tetkikler normal gebelik yok mu varmı bilmiyorum yine beyaz akkntım vs var ilaç kullandım tarlusal ne gelen var ne giden hala 1 hafta 10 gün bekle dedi doktor beklemedeyim
Bilmeden ilaca baslamasaydin keşke canm varsa bebeğe bişey olmasın Allah korusunBen hala adet olmadım tüm tetkikler normal gebelik yok mu varmı bilmiyorum yine beyaz akkntım vs var ilaç kullandım tarlusal ne gelen var ne giden hala 1 hafta 10 gün bekle dedi doktor beklemedeyim
Doktor verdi zarar vermez varsa dedi bilmiyorum hala da adet olmadım tam aksine ağrım sızım bile yok ben çok ağrılı olurum adetten en az 3 4 gün önce başlat ağrım sızım ama hiç bişi yok aksine beyaz akıntım başladı birde geçen kahverengi leke geldi gene hiç bişi anlamadım yani saglıklı olduğum çok şükür tüm testlerde çıktı valla psikolojik olarak çok yoruldumBilmeden ilaca baslamasaydin keşke canm varsa bebeğe bişey olmasın Allah korusun
Yok olmadım valla beyaz akıntım başladı geçen gün kahverengi lekelenme oldu bulantı yok baş donmem çok ama bi anda gözüm kararıyor karnımın içinde iğne batıyor sanki bazen uykuya dayamıyorum bıraksalar uyurum 3 gun heraldeBekle bakalım tarlusal da bile adet görmedin demek
Yakın zamanda kan verdin miYok olmadım valla beyaz akıntım başladı geçen gün kahverengi lekelenme oldu bulantı yok baş donmem çok ama bi anda gözüm kararıyor karnımın içinde iğne batıyor sanki bazen uykuya dayamıyorum bıraksalar uyurum 3 gun heralde
Yok daha veremedim rahatsızım birazYakın zamanda kan verdin mi
Bence bi ara gidip tekrar kan ver bunlar normal değilYok daha veremedim rahatsızım biraz
Bu kadar uzun süre sonra gebelik çıkabilirmi ki valla ona bile ihtimal vermiyorum ama doktor belli de olmaz dedi anlamadım ki valla canımBence bi ara gidip tekrar kan ver bunlar normal değil
Yaptım silik falan çıktı sonra tekti sonra gene silik çıktı vs kafam çorba olduHiç test yapmadın mi ki canm ben anlamadım
Rahatsızım biraz çıkamadımNeden bekliyor sun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?