- 21 Ocak 2020
- 19
- 1
- 6
- 28
- Konu Sahibi Beyza alan
-
Konun ne kadar mantıklı acaba ? 3 ay Kalmış doğuma hala burada bekliyorsun. Git hastahane çantanı hazırla böyle giderse doğunca çıplak kalacak çocukLütfen mantıklı bi cevap verin..
o cizgi bende var ama hamile degilimKusma bulantı oldu zaten dediğim gibi belirtiler var ve karnımın altında hamilelerde olan bi çizgi oluştu ve karnımda o ağırlığı hissediyorum
Cizgide belirdiyse dogum yakindirKusma bulantı oldu zaten dediğim gibi belirtiler var ve karnımın altında hamilelerde olan bi çizgi oluştu ve karnımda o ağırlığı hissediyorum
Hamile değilsiniz, hamile kalmaktan çok korktuğunuz için psikolojik olarak kendinizi hamile sanıyorsunuz.Kusma bulantı oldu zaten dediğim gibi belirtiler var ve karnımın altında hamilelerde olan bi çizgi oluştu ve karnımda o ağırlığı hissediyorum
Merhaba canım ben 9 ay bebeği doğana kadar regl olan insan tanıyorum ama sen her regl dan sonra kan vermişsin her halde yanlış anlamadıysam negatif dedin yani olsa kanda çıkar insan psikolojikmen belirtiler yaşar ve adet belirtisiyle gebelik belirtileri birbirine çok benzer kan testi yaptır eğer yoksa at kafandan çok takıntı yapmışsınCok tesekkur ederim..haklısınıx ama yine de kan testi falan yaptıracağım takıntı oldu kafayı yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?