çok şey kacırdın çoook :)Konu icerigini bilseydim onceden bakardim ne guldum ya
yok canm sizinde bildiğinizin dışında bir yöntem kullanmadım.
aa yok yok kullandım.eşimle bakışma seansımız bittikten sonra kafamı asil bir şekilde sol yana çevirip burnumu biraz havaya kaldırdım.
ve sonra tekrar yandan geri bakış atarak ilişkiyi tamamladım..
tövbe yarabbim yaa
aa canm konunun öle bi içeriği varki bak hayatımızın cevabı varmışKonu icerigini bilseydim onceden bakardim ne guldum ya
heee işin sırrı asil bakmakta ozaman ama yan bakışında bi yararı vardr etkili olur o şimdi baya :):)):yok canm sizinde bildiğinizin dışında bir yöntem kullanmadım.
aa yok yok kullandım.eşimle bakışma seansımız bittikten sonra kafamı asil bir şekilde sol yana çevirip burnumu biraz havaya kaldırdım.
ve sonra tekrar yandan geri bakış atarak ilişkiyi tamamladım..
tövbe yarabbim yaa
sol yana ve burnunu bıraz havaya kaldırdın oyle mıtamam canım sağ ol bende bunu denıyeyım bugun
dokuz gözle bekliyorum onu burda ben :) yemek yapmam lazım mutfaga bıle gıdemıyorum o kadarım yanu şuanallahım bağımlılık yaptı bu topik bende diğer topiklerde zor duruyom konu sahibi arkadaş zor girer bidaha :)
aa canm konunun öle bi içeriği varki bak hayatımızın cevabı varmış
heee işin sırrı asil bakmakta ozaman ama yan bakışında bi yararı vardr etkili olur o şimdi baya :):)):aynen böle bakıcaksınız
anaaammm yoksa dümdüz bakıncada ikiz mi olur kiiiiiiiievet evet sol yana çevirdim..
ama seninki belki sağda tutar.sen bir bakışma seansında solu diğerinde sağı dene canm..
bakarsın buna göre cinsiyet bile belirleriz
sağa yatınca şu sola yatınca bu oluyomuş ya bebeklerin cinsiyeti,bakışlardanda olur mu olur.hamile kalnıyorda,
bu mu olmayacak dimi ama
Arkadaşlar ben birincisi kızım üç aydır adet görüyorum bu ay adetim gecikti kasıklarımda ağrı var göğüslerimde sert ama acımıyor iki tane test yaptım ikiside negatif cıktı kiloda alımca şüphelendim sizce ne olabilir?
anaaammm yoksa dümdüz bakıncada ikiz mi olur kiiiiiiii
anaaammm yoksa dümdüz bakıncada ikiz mi olur kiiiiiiii
dostum, siz bildiğimiz "kış kilosu" almışsınızbenim hamileliğim yıllarında, hamilelik için 2 kişi şartı vardı. kaldırıldı mı bilmiyorum tabi :26:
sanmam.onun sırrıda başkadır.
dümdüz öle bönbön bakarsan ne bakıyon der adam sana
yok anam dümdüz bakınca öküz tren vakası olur sen acık yanlamasına bak hem eskiden yan yat derlerdi gördünmü yanlışmış o yan bak mış :)
yok anam dümdüz bakınca öküz tren vakası olur sen acık yanlamasına bak hem eskiden yan yat derlerdi gördünmü yanlışmış o yan bak mış :)
aaayyy ölceemmmm nerde buarkadaşşşZaten buraya yeni kayıt olmuşş belki gelmez .... Belkide bebeğin kalp atışını dinlemeye gtmiştirrr
aaayyy ölceemmmm nerde buarkadaşşşZaten buraya yeni kayıt olmuşş belki gelmez .... Belkide bebeğin kalp atışını dinlemeye gtmiştirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?