hamile miyim?yardımcı okun lütfeen :(

yok canm sizinde bildiğinizin dışında bir yöntem kullanmadım.
aa yok yok kullandım.eşimle bakışma seansımız bittikten sonra kafamı asil bir şekilde sol yana çevirip burnumu biraz havaya kaldırdım.
ve sonra tekrar yandan geri bakış atarak ilişkiyi tamamladım..
tövbe yarabbim yaa

sol yana ve burnunu bıraz havaya kaldırdın oyle mı tamam canım sağ ol bende bunu denıyeyım bugun

allahım bağımlılık yaptı bu topik bende diğer topiklerde zor duruyom konu sahibi arkadaş zor girer bidaha :)

heee işin sırrı asil bakmakta ozaman ama yan bakışında bi yararı vardr etkili olur o şimdi baya :):)): aynen böle bakıcaksınız

sol yana ve burnunu bıraz havaya kaldırdın oyle mı tamam canım sağ ol bende bunu denıyeyım bugun

evet evet sol yana çevirdim..
ama seninki belki sağda tutar.sen bir bakışma seansında solu diğerinde sağı dene canm..
bakarsın buna göre cinsiyet bile belirleriz
sağa yatınca şu sola yatınca bu oluyomuş ya bebeklerin cinsiyeti,bakışlardanda olur mu olur.hamile kalnıyorda,
bu mu olmayacak dimi ama

allahım bağımlılık yaptı bu topik bende diğer topiklerde zor duruyom konu sahibi arkadaş zor girer bidaha :)
dokuz gözle bekliyorum onu burda ben :) yemek yapmam lazım mutfaga bıle gıdemıyorum o kadarım yanu şuan cıdden cok merak edıyorum neyın kafasında yasıyor acaba

aa canm konunun öle bi içeriği varki bak hayatımızın cevabı varmış

anaaammm yoksa dümdüz bakıncada ikiz mi olur kiiiiiiii

dostum, siz bildiğimiz "kış kilosu" almışsınız benim hamileliğim yıllarında, hamilelik için 2 kişi şartı vardı. kaldırıldı mı bilmiyorum tabi :26:

sanmam.onun sırrıda başkadır.
dümdüz öle bönbön bakarsan ne bakıyon der adam sana

yok anam dümdüz bakınca öküz tren vakası olur sen acık yanlamasına bak hem eskiden yan yat derlerdi gördünmü yanlışmış o yan bak mış :)

ya sız yanlıs anladınız dumduz adamın suratına bakmıycaz duz tavana düz yere düz karı duvara aradada yan bakarız gözlerının ıcıne belkım o zaman olur

yok anam dümdüz bakınca öküz tren vakası olur sen acık yanlamasına bak hem eskiden yan yat derlerdi gördünmü yanlışmış o yan bak mış :)

aaayyy ölceemmmm nerde buarkadaşşş Zaten buraya yeni kayıt olmuşş belki gelmez .... Belkide bebeğin kalp atışını dinlemeye gtmiştirrr

yav gülmiyim,laf etmiyim,diyorum ama oldu bi kere.
yan bakcanız yahu yan..
neyse kızceler benim bebiş yoruldu biz dinlenmeye gidiyoruz.
konu sahibesi mi sahibi mi artık her kimse belki çocuktur cahildir bilinmez.oyüzden gebiş bi kadın olarak tövbe ediyor
Allahtan bebişimi bana bağışlamasını diliyor vede yandan yandan gidiyorum

aaayyy ölceemmmm nerde buarkadaşşş Zaten buraya yeni kayıt olmuşş belki gelmez .... Belkide bebeğin kalp atışını dinlemeye gtmiştirrr

bravo yanlız bi geldi pir geldi daha ilk günden bukadar yorum alan birini görmedim ezber bozan kadın pardon kızdı o demi :)

ne gülüyonuz gııı hatun tecrübeli 3 aydır adet görüyomuş 4.de kalmış iste kıskanmayın
yalnız o yumurtlama dönemi bakmış adama öyle gebe kalmış bana özelden tiyo verdi,hadi paylaşayım
bu ay da boynunuz bükük kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…