Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kan testi vermenizde fayda varBat tarihim 6 ekim ben 1 ekimde de test yaptim negatif çıktı bugün sabah tekrar test yaptım 4 dakika icinde çok silik bi cizgi cikti resimde daha az belli oluyir bilenleriniz yardimci olabilir mi acaba hamile miyimEki Görüntüle 3139868
Yarın sabah gidip vericemBi kan testi vermenizde fayda var
İnşallah güzel haberler alırsınızYarın sabah gidip vericem
Eger bu test predictor markaysa buyuk ihtimalle hamilesinizBat tarihim 6 ekim ben 1 ekimde de test yaptim negatif çıktı bugün sabah tekrar test yaptım 4 dakika icinde çok silik bi cizgi cikti resimde daha az belli oluyir bilenleriniz yardimci olabilir mi acaba hamile miyimEki Görüntüle 3139868
Geç döllenme olabilir. Birkaç gün sonra tekrar test yapın, koyulaşma olursa kan testi yapabilirsiniz.Bat tarihim 6 ekim ben 1 ekimde de test yaptim negatif çıktı bugün sabah tekrar test yaptım 4 dakika icinde çok silik bi cizgi cikti resimde daha az belli oluyir bilenleriniz yardimci olabilir mi acaba hamile miyimEki Görüntüle 3139868
Bence var canım hayırlı olsun benimde erken gebelik testim bu şekilde çok silikti hatta anneme gösterdim göremedim demişti ama ben görmüştümBat tarihim 6 ekim ben 1 ekimde de test yaptim negatif çıktı bugün sabah tekrar test yaptım 4 dakika icinde çok silik bi cizgi cikti resimde daha az belli oluyir bilenleriniz yardimci olabilir mi acaba hamile miyimEki Görüntüle 3139868
Kan verdin mi canımBat tarihim 6 ekim ben 1 ekimde de test yaptim negatif çıktı bugün sabah tekrar test yaptım 4 dakika icinde çok silik bi cizgi cikti resimde daha az belli oluyir bilenleriniz yardimci olabilir mi acaba hamile miyimEki Görüntüle 3139868
Dun kan verdim.ve beta 14.90 çıktı doktor şüpheli pozitif dedi bi kere daha kan istediBence var canım hayırlı olsun benimde erken gebelik testim bu şekilde çok silikti hatta anneme gösterdim göremedim demişti ama ben görmüştümkan testi ver canım çok yeni varsa inşallah
![]()
Yok canım şüpheli filan değil basbayabvar hayırlı olsunDun kan verdim.ve beta 14.90 çıktı doktor şüpheli pozitif dedi bi kere daha kan istedi
Yaa cok teşekkür ederim inşallah benimde öyledirYok canım şüpheli filan değil basbayabvar hayırlı olsunbu doktorlarda bir tuhaflar ben ilk kan verdiğimde beta 7.01 di canım su an 17 haftalık hamileyim çok şükür var canım bebeğin artışa bak bundan sonra 2 gün de bir kan ver artıyorsa sorum tok demek inşallah
![]()
İçini ferah tut 5 sene sonra hamile kaldım ben o ay hep rüyamda gördüm adet günüm de test yaptım biliyordum rabbimin bana nasip edecegini silik çizgiyi gördüm eşime söyledim inanmadı kan verdim 7 çıkınca doktor negatife yakın dedi ama ben dedimki hayır ben hamileyim göreceksin bak dedim eşime adam ne sevineceğini bildi ne uzulecegini Allah'a güven gerisi gelir ve kızımız geliyor çok şükürYaa cok teşekkür ederim inşallah benimde öyledir
Benim bugün adetimin gecikmesinin 3. Günü test yaptım ve çift çizgi çıktı . Yanlış olma ihtimali var mı erken yaptığım içinBi kan testi vermenizde fayda var
Hayırlı olsun hamikesiniz
Evet kan testi verdim hamileymişimHayırlı olsun hamikesiniz3 gün geçmiş kesin sonucu verir zaten test kan testi de yaptırın en kısa zamanda
Hayırlı uğurlu olsun darısı bizlereEvet kan testi verdim hamileymişim![]()
Amin inşaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı uğurlu olsun darısı bizlere![]()
Benim beta 1389 du doktorum dedi ki henüz çok küçük ondan göremiyorum 2 hafta sonra gelirsen ultrasonda görülür dedi . Bir de ben farkında olmadan düşük yapmış miyimdir. İç camasirimda pembe kan vardı . Pıhtı şeklinde değil.Yok canım şüpheli filan değil basbayabvar hayırlı olsunbu doktorlarda bir tuhaflar ben ilk kan verdiğimde beta 7.01 di canım su an 17 haftalık hamileyim çok şükür var canım bebeğin artışa bak bundan sonra 2 gün de bir kan ver artıyorsa sorum tok demek inşallah
![]()