• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 8-9-10-11-12 Nasil sabrediyorsunuzzz 🥰

Arkadaşlar merhaba
Bat 5 gün var
Prodoctor erken gebelik testi yaptım💕
Sizce hamile miyim 🥺
Adet olacak gibi aşırı karnım ağrıyor 🥺

Eklentiler

• IMG_3527.webp
    IMG_3527.webp
    4 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_3524.webp
    IMG_3524.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 81
Arkadaşlar merhaba
Bat 5 gün var
Prodoctor erken gebelik testi yaptım💕
Sizce hamile miyim 🥺
Adet olacak gibi aşırı karnım ağrıyor 🥺
Merhaba canim
Benimde dün 5 gün vardi yaptim pozitif cikti bugn sabah emin olmak icin yaptim negatif cikti 4 gün var suan yarin tekrarlamayi dusunuyorum cnm
Bak resim ekliyim sen bak birdee

Eklentiler

• 1000017335.webp
    1000017335.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 69
  • 1000017334.webp
    1000017334.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 91
Kizlar benim bat 9 eylül sürekli kafamin icinde var mi yok mu sürekli test yapasim geliyor son 6 gün kaldi sabah test yaptim ama negatif cikti
Negatifi gördükceee icim gidiyor ama testimede güvenemedm yani aldiigm yer eczane degildi
Acaba diyorum idrarimi 3 saat yapmadan beklesem eczaneden test alip mi yapsam 🥹
Benimde 9 eylül , 4 eylülde lekelenmem oldu durdu sonrada dün geldi leke şeklinde sonra tekrar durduu adete döner diye bekledim ama dönmedi bugunde karın ağrım var dün test yaptım negatif kafam allak bullak oldu

Selam kızlar benımde beklenen 10 eylül ama genelde ıkı gun önce olurdum yanı bugün ama olmadım sabah hafif bir kasık ağrım oldu kaset test yaptım ama çıkmadı bir şey mecbur 10 eylülü bekleyecegım sizde durumlar nedir

Benimde 9 eylül , 4 eylülde lekelenmem oldu durdu sonrada dün geldi leke şeklinde sonra tekrar durduu adete döner diye bekledim ama dönmedi bugunde karın ağrım var dün test yaptım negatif kafam allak bullak oldu
Valla bnmde 2-3 gundur karin agrim vardi sabah yine test yaptm negatif cikti yapmicam daha test umidim kalmadi ztn nasipte varsa vardir yoksa yokdur yoruldm hergün varmi yokmu diye düsünmekten🥹

Back
X