- 31 Ağustos 2025
- 91
- 27
- 3
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canimArkadaşlar merhaba
Bat 5 gün var
Prodoctor erken gebelik testi yaptım
Sizce hamile miyim
Adet olacak gibi aşırı karnım ağrıyor![]()
Benimde 9 eylül , 4 eylülde lekelenmem oldu durdu sonrada dün geldi leke şeklinde sonra tekrar durduu adete döner diye bekledim ama dönmedi bugunde karın ağrım var dün test yaptım negatif kafam allak bullak olduKizlar benim bat 9 eylül sürekli kafamin icinde var mi yok mu sürekli test yapasim geliyor son 6 gün kaldi sabah test yaptim ama negatif cikti
Negatifi gördükceee icim gidiyor ama testimede güvenemedm yani aldiigm yer eczane degildi
Acaba diyorum idrarimi 3 saat yapmadan beklesem eczaneden test alip mi yapsam![]()
Valla bnmde 2-3 gundur karin agrim vardi sabah yine test yaptm negatif cikti yapmicam daha test umidim kalmadi ztn nasipte varsa vardir yoksa yokdur yoruldm hergün varmi yokmu diye düsünmektenBenimde 9 eylül , 4 eylülde lekelenmem oldu durdu sonrada dün geldi leke şeklinde sonra tekrar durduu adete döner diye bekledim ama dönmedi bugunde karın ağrım var dün test yaptım negatif kafam allak bullak oldu
Bnde bugn yaptm bat 9 benimde ama bisey cikmadiSelam kızlar benımde beklenen 10 eylül ama genelde ıkı gun önce olurdum yanı bugün ama olmadım sabah hafif bir kasık ağrım oldu kaset test yaptım ama çıkmadı bir şey mecbur 10 eylülü bekleyecegım sizde durumlar nedir
Günaydin canimCanım varsa bıle daha yerleşme evresınde benımde bat 8 eylül hiç test yapıp kendını üzme başka şeylerle kafanı meşgul et bi şekılde gelıyo zaman![]()
Elimde kaset test vardı çok silik goruyorum sanırım yada ben hayel goruyorum bılmıyorum erken gebelık testı alıp yapıcamGünaydin canim
Meraak ettim test yaptinmi![]()
Hadi güzrl haberlerini bekliyorum insallah bebis vardirElimde kaset test vardı çok silik goruyorum sanırım yada ben hayel goruyorum bılmıyorum erken gebelık testı alıp yapıcam![]()
İnşallah canım ginede çok umutlanmak istemıyorumHadi güzrl haberlerini bekliyorum insallah bebis vardir![]()
Hadi güzrl haberlerini bekliyorum insallah bebis vardir![]()
Resim gözükmüyor canimmKızlar size test Awox marka 1 saatlık idrarla yapıldı![]()
canım naptınn hamile gibi testin gelişme varmıArkadaşlar merhaba
Bat 5 gün var
Prodoctor erken gebelik testi yaptım
Sizce hamile miyim
Adet olacak gibi aşırı karnım ağrıyor![]()
benim bat 14 eylül zor tutuyorum kendimi test yapmamak için sizde durumlar nasıl ?Resim gözükmüyor canimm![]()
Benimde bat 9 yani yarin ama testim negatif umidimi keybettm artik belirtiler devam etsedebenim bat 14 eylül zor tutuyorum kendimi test yapmamak için sizde durumlar nasıl ?
İncecik var ama kuruma gibi duruyo markasi neİnternetler sagolsun
Awox daha kırmızılı duruyor ama buraya atınca kalite düşüyoİncecik var ama kuruma gibi duruyo markasi ne
Bide ılk on dakkada cıktı oyuzden kafam karıştı ovulasyon teslerım hala koyu çıkıyoİncecik var ama kuruma gibi duruyo markasi ne
Belki geç yumurtlamıssındır canım ovulasyınla takip yaptınmıBenimde bat 9 yani yarin ama testim negatif umidimi keybettm artik belirtiler devam etsede![]()