Hic yapmadim canim ya nasl yapiliyor adet olursam bidaki ay takip edimBelki geç yumurtlamıssındır canım ovulasyınla takip yaptınmı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic yapmadim canim ya nasl yapiliyor adet olursam bidaki ay takip edimBelki geç yumurtlamıssındır canım ovulasyınla takip yaptınmı
Şöyle ovulasyon testi yapıyosun iki çizgide koyu oldugunda pik oluyor ertesi gün ikinci çizgi silikleşmeye başladında yumurtlamış oluyorsun ogunleri değerlendiriyosun ve adet tarhinde o günden sonra 14. Gün olmuş oluyor ına göre hesaplıyosun o yüzden adet tarihin belki biraz daha sonradır geç yumurtlamışta olabilirsinHic yapmadim canim ya nasl yapiliyor adet olursam bidaki ay takip edim![]()
Adet bitikten sonra yapiyorsun ama demi testleriŞöyle ovulasyon testi yapıyosun iki çizgide koyu oldugunda pik oluyor ertesi gün ikinci çizgi silikleşmeye başladında yumurtlamış oluyorsun ogunleri değerlendiriyosun ve adet tarhinde o günden sonra 14. Gün olmuş oluyor ına göre hesaplıyosun o yüzden adet tarihin belki biraz daha sonradır geç yumurtlamışta olabilirsin
He o zmn olabilir yarin tekrarla bnceB
Bide ılk on dakkada cıktı oyuzden kafam karıştı ovulasyon teslerım hala koyu çıkıyo
İnşallah öyledir tekrarlıcam teşekkür ederimHe o zmn olabilir yarin tekrarla bnce
adet bitiminden 3 gün sonra başlayabilirsinAdet bitikten sonra yapiyorsun ama demi testleri
Tmm cnm tskr ederimadet bitiminden 3 gün sonra başlayabilirsin
canım adet oldunmu durumlar nasıl?Tmm cnm tskr ederim
Oldum canim sen?canım adet oldunmu durumlar nasıl?
Canım merhaba sonucun ne olduKizlar benim bat 9 eylül sürekli kafamin icinde var mi yok mu sürekli test yapasim geliyor son 6 gün kaldi sabah test yaptim ama negatif cikti
Negatifi gördükceee icim gidiyor ama testimede güvenemedm yani aldiigm yer eczane degildi
Acaba diyorum idrarimi 3 saat yapmadan beklesem eczaneden test alip mi yapsam![]()
Sonucunuz ne oldu acabaİnşallah öyledir tekrarlıcam teşekkür ederim![]()
3 gun adet oldum ve kesıldıSonucunuz ne oldu acaba
Tekrar yaptınız mı test3 gun adet oldum ve kesıldı
Benim adetime 7 yada 6 gün var3 gun adet oldum ve kesıldı
hayır yapmadım bu ay çok garıp bı adet yaşadım 3 gundur aşırı şiddetli bel agrım var normalde adet agrım olur ama bu ay yok kasıklarımda şişkinlik hissediyoru ara ara batma oluyo ve ben 7 10 gun adet olan biriyi dün miğde bulantım oldu beklicem kesılırse eğer yaparım devam edersen zaten gerek yokTekrar yaptınız mı test
varmış daha canımBenim adetime 7 yada 6 gün var
hamılesın bence canım gecıkmende varmış testte baya net bekleme bence kan ver hemen2 gün regl gecikmem var ne diyosunuz![]()
Bence direk kan verin testin markası ne2 gün regl gecikmem var ne diyosunuz![]()