• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 8-9-10-11-12 Nasil sabrediyorsunuzzz 🥰

Hic yapmadim canim ya nasl yapiliyor adet olursam bidaki ay takip edim 🤣
Şöyle ovulasyon testi yapıyosun iki çizgide koyu oldugunda pik oluyor ertesi gün ikinci çizgi silikleşmeye başladında yumurtlamış oluyorsun ogunleri değerlendiriyosun ve adet tarhinde o günden sonra 14. Gün olmuş oluyor ına göre hesaplıyosun o yüzden adet tarihin belki biraz daha sonradır geç yumurtlamışta olabilirsin

Şöyle ovulasyon testi yapıyosun iki çizgide koyu oldugunda pik oluyor ertesi gün ikinci çizgi silikleşmeye başladında yumurtlamış oluyorsun ogunleri değerlendiriyosun ve adet tarhinde o günden sonra 14. Gün olmuş oluyor ına göre hesaplıyosun o yüzden adet tarihin belki biraz daha sonradır geç yumurtlamışta olabilirsin
Adet bitikten sonra yapiyorsun ama demi testleri

Yarın adet günüm ama ne hamilelik belirtisi ne adet belirtisi var anlayacağınız hiç bir belirti göstermedim merakla yarın ne olacağını bekliyorum 😅

Kizlar benim bat 9 eylül sürekli kafamin icinde var mi yok mu sürekli test yapasim geliyor son 6 gün kaldi sabah test yaptim ama negatif cikti
Negatifi gördükceee icim gidiyor ama testimede güvenemedm yani aldiigm yer eczane degildi
Acaba diyorum idrarimi 3 saat yapmadan beklesem eczaneden test alip mi yapsam 🥹
Canım merhaba sonucun ne oldu

2 gün regl gecikmem var ne diyosunuz🫠🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_3771.webp
    IMG_3771.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 28
Tekrar yaptınız mı test
hayır yapmadım bu ay çok garıp bı adet yaşadım 3 gundur aşırı şiddetli bel agrım var normalde adet agrım olur ama bu ay yok kasıklarımda şişkinlik hissediyoru ara ara batma oluyo ve ben 7 10 gun adet olan biriyi dün miğde bulantım oldu beklicem kesılırse eğer yaparım devam edersen zaten gerek yok

Back
X