Bence çizgi var gibi. Ne zaman yumurtladınız ya da en son ilişki ne zaman oldu belki geç dollenmedir. Test çok beklemeden bu haldeyse bence hamilelik vardır.Arkadaslar herkese merhaba gecen ay adetim 8 gün gecikti. Tabi bissuru test vs yok. Neyse bu ayda ayni sekilde. 6 gün oldu hale yok. Normalde çok düzenli olan biriyim iki aydır normal degil. İki gun once erken gebelik testi yaptım cok cok silik bir cizgi ama belli olmasi cok zor. İcime kurt düştü bugun yone yaptim yine silik bir çizgi ama onda gore biraz daha beligin. Normal testte yaptim onda bisey cikmadi. Bide siz bakarmisiniz. Beta hg iki gunde artmış olmasi gerekmez miydi neden hala silik
Bence çizgi var gibi. Ne zaman yumurtladınız ya da en son ilişki ne zaman oldu belki geç dollenmedir. Test çok beklemeden bu haldeyse bence hamilelik vardır.
[/QUOT elimde 4 adet ovilasyon testi vardi ay icinde 10-12-14-16- da yaptim yumurtlama cikmadi bende oyle olabilir mi acaba dedim. Teste bes dk sonra baktim iki testtede boyle cikti
Bence gebesin kan verArkadaslar herkese merhaba gecen ay adetim 8 gün gecikti. Tabi bissuru test vs yok. Neyse bu ayda ayni sekilde. 6 gün oldu hale yok. Normalde çok düzenli olan biriyim iki aydır normal degil. İki gun once erken gebelik testi yaptım cok cok silik bir cizgi ama belli olmasi cok zor. İcime kurt düştü bugun yone yaptim yine silik bir çizgi ama onda gore biraz daha beligin. Normal testte yaptim onda bisey cikmadi. Bide siz bakarmisiniz. Beta hg iki gunde artmış olmasi gerekmez miydi neden hala silik
Sanki gölgesi gibi canım moralini bozmak istemem ama kan versen daha iyi olurTekrar yaptım kaset olandan sabahta yapmıştım aynısından bu daha net çıktı
inşallah canım sence var no bu teste göre 14. Gün bitiyor iğne yoktur artık hatta dünkü kest teste göre daha net çıktıSanki gölgesi gibi canım moralini bozmak istemem ama kan versen daha iyi olur
Adet tarihini geçtin mi canıminşallah canım sence var no bu teste göre 14. Gün bitiyor iğne yoktur artık hatta dünkü kest teste göre daha net çıktı
Düzensiz olduğu için 8 gün var normalde ama daha azda olabilirAdet tarihini geçtin mi canım
Testin son haliAdet tarihini geçtin mi canım
Geç döllenme bence hamilesin canımArkadaslar herkese merhaba gecen ay adetim 8 gün gecikti. Tabi bissuru test vs yok. Neyse bu ayda ayni sekilde. 6 gün oldu hale yok. Normalde çok düzenli olan biriyim iki aydır normal degil. İki gun once erken gebelik testi yaptım cok cok silik bir cizgi ama belli olmasi cok zor. İcime kurt düştü bugun yone yaptim yine silik bir çizgi ama onda gore biraz daha beligin. Normal testte yaptim onda bisey cikmadi. Bide siz bakarmisiniz. Beta hg iki gunde artmış olmasi gerekmez miydi neden hala silik
Pazartesi kab testi yaptircam haber ederimGeç döllenme bence hamilesin canım
Hayırlı sonuçların olsun canımPazartesi kab testi yaptircam haber ederim
Burda daha belirgin çıkmış umarım güzel haberler verirsinTestin son hali
Valla canım kan verdim 7.38 çıktı bakalım inşallah yükselirBurda daha belirgin çıkmış umarım güzel haberler verirsin
Artışı takip edeceğimTahlili ne ne dediler peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?