- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Bence aynı düşüş yok. Benimde 17 cıktı değerimGünaydın kuzular sizce teste düşüş var mi düne göre yoksa aynı mi
Çok güzel canım inşallah devam eder böyleBence aynı düşüş yok. Benimde 17 cıktı değerim
Inşallah kuzum biraz düşük diye moralim bozuldu çünkü benim 3 düşüğüm varÇok güzel canım inşallah devam eder böyle
Canım sence hangisi daha koyu 1.resim mi ikinci miInşallah kuzum biraz düşük diye moralim bozuldu çünkü benim 3 düşüğüm var
Ya bence ikisi hemen hemen aynı ama 1.sanki azıcık daha kötü gibiCanım sence hangisi daha koyu 1.resim mi ikinci mi
Ya ama çok çok yakın bunlar birbirine sen en son ne zaman kan vermiştinCanım sence hangisi daha koyu 1.resim mi ikinci mi
Aynen aynı gibiler düşüş yokYa bence ikisi hemen hemen aynı ama 1.sanki azıcık daha kötü gibi
Canlar sizce hangisi daha koyu 1.resim mi ikinci miTahlili ne ne dediler peki
Dün canımYa ama çok çok yakın bunlar birbirine sen en son ne zaman kan vermiştin
Canlar sizce hangisi daha koyu 1.resim mi ikinci miTahlili ne ne dediler peki
Canlar sizce hangisi daha koyu 1.resim mi ikinci mi
Bu arada çatlatma iğnesinin 15.günü bitiyor etkisi yoktur inşallah
İkinci Bi tık sanki ama çok yakın canımCanlar sizce hangisi daha koyu 1.resim mi ikinci mi
Evet banada öyle geldiİkinci Bi tık sanki ama çok yakın canım
Yarın kan vericek misin canımEvet banada öyle geldi
Evet canım inşallahYarın kan vericek misin canım
Çizgi belirtin hale gelmiş muhtemelen arttı bhcg. Doktorunuz tekrar etmeniz gerektiğini söylemedi miKızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben
Canım kan negatif maalesefÇizgi belirtin hale gelmiş muhtemelen arttı bhcg. Doktorunuz tekrar etmeniz gerektiğini söylemedi mi
Bugün mu yaptın kuzumCanım kan negatif maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?