Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar adete 5 gün var. 33 gunde bir adet oluyorum bu ay ovulasyonla takip ettim. Cift cizginin uzerinden 13–14 gun gecti. İdrar testi yaptim cok cok silik cizgi cikti. Fotografta gozukmicek kadar silik varla yok arasi. Hamile olabilir miyim?
İlk 5 dk içinde gördüysen ve orda bir çizgi görüyorsan ne kadar silik olursa olsun bebiş vardır ha tabi sıkıntılı markalar var hep pozitif çıkaran bebetime falan değilse birde
İlk 5 dk içinde gördüysen ve orda bir çizgi görüyorsan ne kadar silik olursa olsun bebiş vardır ha tabi sıkıntılı markalar var hep pozitif çıkaran bebetime falan değilse birde
hayir ovulasyon testinin yolladigi gebelik testi laboquik di sanirim ismi. Ama bugun erken gebelik testi aldim 5 gun oncesine kadar cikan orda tek cizgi cikti
hayir ovulasyon testinin yolladigi gebelik testi laboquik di sanirim ismi. Ama bugun erken gebelik testi aldim 5 gun oncesine kadar cikan orda tek cizgi cikti
Erken gebeliğe bakma sen bende laboquikle öğrendim erken gebelik le çıkmadı aynı marka bana da öyle ovulasyonla gelmişti erken gebelik testi sadece pazarlama ürünü bakma yani vaadlerine