Sacma sapan konuşup duruyorsunuz 14aydan beri adet olmadm doğumdan sonra diyorum adet görmediğim için hamile kalınır mı die soryrm
Işte bunu merak ediyordm tesekkrlrEvet kalınır o yüzden doğum sonrası cinselliğe döner dönmez korunman/korunmanız gerekir
Sacma sapan konuşup duruyorsunuz 14aydan beri adet olmadm doğumdan sonra diyorum adet görmediğim için hamile kalınır mı die soryrm
14 aylık kızm var o olduğundan beri adet görmedim 14 aydan bu yana.bu durumda hamile kalınır mı.belirtileri var gibi ama bilmiyorum ki offf
anlatayım dogum yaptıktan bu yana adet görmdgm için hamile kalınmaz düşüncesindeydm taki bu haftaya kadar. yani asıl sormak istedgm adet görmeden hamile kalınr mıHayır diyelim ki hamilesin müjdeler olsun! ...da, 14 aylık mı hamilesin anlamadım ben
Ben sadece adet görmedigm halde hamile kalınır mı die soruyorum tabikide muayene edin bi bakıvern demiyorum
var ya zaten
Çünkü ilk çocuktada emzirmeden kesene kadar olmadm emzirmeden için yaniMantıken pek sanmıyorum hamile olabileceğini çünkü 14 ay boyunca regl olmamışsın. Yine de Allah'ın işi belli olmaz tabii. Ama sen bence doktora git. Allah korusun daha kötü bir şey olmasın.. Bir belirti bir çok hastalığın belirtisi olabiliyor ki zaten en tuhafı 14 aydır reg olmaman. En kısa zamanda doktora git derim. Sahi yargılamak için sormuyorum merak ettim, bu zamana kadar neden gitmedin??
Anladım.. Ama sen yine de git. Ciddi bir durum olmasın. Hem için rahat olurÇünkü ilk çocuktada emzirmeden kesene kadar olmadm emzirmeden için yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?