Hamile miyim yoksa

Sacma sapan konuşup duruyorsunuz 14aydan beri adet olmadm doğumdan sonra diyorum adet görmediğim için hamile kalınır mı die soryrm

Saçma sapan konuşan biz miyiz? Hamile miyim diye soran siz mi ? 14 aydır regli olmadığınız halde dr. gitmemek ayrı bir saçmalık..

Sacma sapan konuşup duruyorsunuz 14aydan beri adet olmadm doğumdan sonra diyorum adet görmediğim için hamile kalınır mı die soryrm

Evet arkadaşım kalınır, süt korur diye birşey yok,ha evet koruyabilir de ama korumayadabilir bu riski alıp alamayacağına karar verdikten sonra ister süt korur der tıbbi korunma tercih etmezsin ister riske etmez hap kondom spiral ya da iğne vs ile korunursun

14 aylık kızm var o olduğundan beri adet görmedim 14 aydan bu yana.bu durumda hamile kalınır mı.belirtileri var gibi ama bilmiyorum ki offf

Hayır diyelim ki hamilesin müjdeler olsun! ...da, 14 aylık mı hamilesin anlamadım ben

Süt korur gibi cahil bi düşünceye sahipseniz kalmış olabilirisniz.buraya konu açana kadar bi koşu gidip gebelik testi alıp yapabilir ve yorum okuyana kadar bu sorunun cevabını öğrenmiş olabilirdiniz.iyi günler..

Doğum sonrası 2 yıla kadar adet görmemek normaldir,çoğu kadın 12.aya kadar görür ben mesela bebeğim 8 aylıkken adet gördüm,ama bu kişiden kişiye değişir bebeği 34 aylıkken gören de var, sen gene de 14 ay boyu hiç jinekolojiğa gitmediysen kendine bir baktirmak smear vermek adına gitmelisin

Her kadın senede 1 kere vajinal.muayene olmalı smear vermeli

Konu başlığınız saçma sapan zaten. En basit bir test almamanız çok normal bizim burada yazdıklarımız saçmasapan. İyi valla.

Emzirdigin icin adet olmayabilirsin. Ama tam adet olacagin ay hamile kaldiysan da adet olamamis olabilirsin. Her halukarda bi test almalisin

Bu ara dönem muallakta kalınan bir dönem olduğu için sıkı korunmakta fayda var,ben kondomu öneriyorum her halukarda, özellikle emzirme döneminde ama kocam kullanmaz dersen emziren anneler için de hap var kullanabilirsin

Hayır diyelim ki hamilesin müjdeler olsun! ...da, 14 aylık mı hamilesin anlamadım ben
anlatayım dogum yaptıktan bu yana adet görmdgm için hamile kalınmaz düşüncesindeydm taki bu haftaya kadar. yani asıl sormak istedgm adet görmeden hamile kalınr mı

Mantıken pek sanmıyorum hamile olabileceğini çünkü 14 ay boyunca regl olmamışsın. Yine de Allah'ın işi belli olmaz tabii. Ama sen bence doktora git. Allah korusun daha kötü bir şey olmasın.. Bir belirti bir çok hastalığın belirtisi olabiliyor ki zaten en tuhafı 14 aydır reg olmaman. En kısa zamanda doktora git derim. Sahi yargılamak için sormuyorum merak ettim, bu zamana kadar neden gitmedin??

Ben sadece adet görmedigm halde hamile kalınır mı die soruyorum tabikide muayene edin bi bakıvern demiyorum

Ama arkadaşım buraya yazana kadar meraktan hemen test yapardın.
Zaten ikinciyi doğurmuşsun dert topiğine sorman çok saçma değil mi?

Adet kanaması, döllenmeyen yumurtanın atılması demek olduğuna göre, mantıken adet görmeden hamile kalınmaz diye bir şey olamaz. Hamile kalırsın veya kalmazsın sonra adet kanaması gerçekleşir. Özetle korunman gerekiyor; see a doctor please...

Çünkü ilk çocuktada emzirmeden kesene kadar olmadm emzirmeden için yani

Korunmuyormusun?bende 20 ay emzirdim.ama 40 im ciktigi gunden korundum.adet olmasam bile isimi sansa birakamazdim

bilmiyormus , ama simdi ögrendi.
yalniz bazi yazilara gercekten güldüm, topikin hanimi kizma sakin bana ama, kimi reaksiyonlar gercekten super...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…