- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
anlatayım dogum yaptıktan bu yana adet görmdgm için hamile kalınmaz düşüncesindeydm taki bu haftaya kadar. yani asıl sormak istedgm adet görmeden hamile kalınr mı
hahaha çok iyidi bu :)Allah rizasi icin gebelik testi dagitacagim burada fisebillah
korunmuyomusun
var ya zaten
hahahahAllah rizasi icin gebelik testi dagitacagim burada fisebillah
Özellikle doğumlardan kürtajlardan sonra çok kolay hamile kalınır diye biliyorum doktor özellikle iyi korunun bu dönem diyor.. Bi test yapın bence nolur nolmaz.14 aylık kızm var o olduğundan beri adet görmedim 14 aydan bu yana.bu durumda hamile kalınır mı.belirtileri var gibi ama bilmiyorum ki offf
ben ofis şeklinde demiştim :)) kk jinekolojik servisi falan
hahah yaparlar vallahaBu defa da telefon edip sorarlar hamile miyim acaba...
hahahahfisebillah ne kızzz
Kadınlar kulübü doğum servisine hoş geldiniz, lütfen idrar kültürünüzü girişteki bankoya bırakınız.
ayyyyy fenalık geldi . yine konuyu açtığına pişman bir üyeyle karşı karşıyayız.[/QUrbD OTE]
Yok canım HİÇTE PİŞMAN OLmadım AKSİNE SORUMUN YANITINI ALDIM sorumu anlayan arkadaşlardan.KONUyu kapattım BİLE.
hahahahfisebillah ne kızzz
Bende ona takildim
Ha tamam fi dediki ki fiyi uzatilarak okuyunca anladimAllah rızası için, sevabına anlamında
inşallah yaşayacaksın sen de :)Şuan tüp bebek tedavisi gören biri olarak bende bu kafayı yaşamak istedim birden :) aslında arkadaş derdini tam anlatamadığı için birden açık hedef olmuş amaoff işte can sıkıntısı benimki de :)
Aminnn isteyen herkese nasip etsin inşallah teşekkür ederim canıminşallah yaşayacaksın sen de :)
Allah hayırlı zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?