Hamile miyim yoksa

Korunmdiniz mi ben dogumdan sonra her ay oldum regl ama kirkim çıktıktan sonrada korundum cok korktum tekrar hamile kalirsam diye ama bi arkadaşım vardi oda olmamisti baya hatta biara hamilelik belirtileri var demisti sonunda olmadi ama siz yine bi doktora gidin

Emzirdiginiz sürece adet göremeyebilirsiniz fakat emzirmek korunmakmicin yeterli degildir. Yani hamilelik olasiligi olabilr...

cnm test 3 lira al rahatla

14 aylık kızm var o olduğundan beri adet görmedim 14 aydan bu yana.bu durumda hamile kalınır mı.belirtileri var gibi ama bilmiyorum ki offf
Özellikle doğumlardan kürtajlardan sonra çok kolay hamile kalınır diye biliyorum doktor özellikle iyi korunun bu dönem diyor.. Bi test yapın bence nolur nolmaz.

Dalga niye geciyorsunuz anlamadim.
Emzirdigi surece kimisi adet gormuyor ve bu sure icinde hamilelik ihtimali var mi diye soruyor. Teste alsin tabi ama bunu merak etmek niye garip. Herkes herseyi bilmek zorunda degil. Mesela dalga gecenlerin bazisi emzirirken adet görmemenin normal oldugunu bilmiyor.

Şuan tüp bebek tedavisi gören biri olarak bende bu kafayı yaşamak istedim birden :) aslında arkadaş derdini tam anlatamadığı için birden açık hedef olmuş ama off işte can sıkıntısı benimki de :) süt korur diye bir kavram var sanıyorlar ama yok öyle bişey canım bunu sormak istedin sanırım

inşallah yaşayacaksın sen de :)
Allah hayırlı zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…