Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kızlar benim batmalar devam ediyor. o sebeple bir test daha yaptım. bu sefer predictor markayı aldim. bu da pozitif cıktı kan tahlili nasıl negatif çıkar anlam veremiyorum. buarada eğer gerçekten hamileysem comfort markadan huzurlarınızda özür dilerim. predictor ün test sonucunu paylaşıyorum sizinle.

Eklentiler

• 20170424_201510.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 76
İlişkifen kaç gün sonra test yaptın idrar

ilişkiden 5 gün sonra, 1 gun arayla 2 kere comfort marka idrar testi yaptım. ilişkiden 5 gün sonra bakılabilir yazıyordu. kana da ilişkiden 7 gün sonra baktım. aradan 5 gün daha geçti bugün de predictor yaptım.

Merhaba canim tekrar kan testi yaptirdin mi peki merak ettim

kızlar günaydın, kasıklarımda batmalar var, adetime de 10 gün var. erken gebelik testi yaptim. sonucu paylaşıyorum sizinle, yorumlarınızı bekliyorum.
Size birsey soracgim on gun once yapmissiniz ya testi , erken gebelik testi ile o test normal hamilelik testinden farklimi birde 10 gun oncesnde gpgusunuzde hassyt olusmuydu ?

Size birsey soracgim on gun once yapmissiniz ya testi , erken gebelik testi ile o test normal hamilelik testinden farklimi birde 10 gun oncesnde gpgusunuzde hassyt olusmuydu ?
bu comfort denilen test şüpheli ilişkiden 5 gün sonra yapılabiliyor, üzerinde ilişkiden 5 gün sonra yazıyor canım

hepimize evlatlarımızı tez zamanda sağlıkla kucağınıza alalım diye dua
ettim kızlar, Allah kabul etsin inşallah: *

Garsnti yanit veriyor mu ?
benimkinde yanılmadı hatta kan tahlili negatif verdi comfort pozitif. inanamadım bugün tekrar kan verdim kanda da pozitif cikti. gerçi bu istisna olabilir. garanti olsun derseniz kan tahlili garanti sonuç diyor doktorlarımız.

Bende bir yildir evliyim ilk kez martta denedik olmadi adetim biteli iki gun oldu bu ayda denicz yumurtlama gununu bekliyorum insallah rutar busefer

adetimden önce kahve leke geldi adet günüm ve kahve lekelenmelerim var şuan pretictor express yaptım sonuç negatif sabah da mide bulantım vardı sizce psikolojik mi ? nolur yardım edin arkadaşlar adet mişim gibi ağrım var ama akmıyor ilişki tarihim 15 nisan

Bi kac saat daha bekle gecen ay bendede oyle oldu az lekelenme ama bir.kac.saat sonra kan glmisti ne yazikki

Bi kac saat daha bekle gecen ay bendede oyle oldu az lekelenme ama bir.kac.saat sonra kan glmisti ne yazikki
dün başladı lekelenmem gelmiyor maalesef ve adet tarihinden 4 gün önce de geldi hiç gelmez öyle benim düzenlidir 2 ay önce ella kullandım onun etkisi olur mu ki elladan sonra da ama normal adet oldum şuan neden etkilesin dimi

Canm stresdende etkilenmis olabilir saglik ocagina git kanina baktir goguslrde yumurtlamadan 3 4 gun sonra hassyt basladimi yani regliye 11 12 gun kala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…