Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence çıkmaz genelde testler adet in 5 gün geçikmesi ile yapılmalı ama sen erken test almıştın galiba o konuda bilgim yok

ama gubis haklı en dogrusu adetın gecikmesi. bak ben erken yaptım güyya hamileyim kanda da çıkti ama gene de adet tarimin gecmesi gerekiyor sağlıklı olduğunun anlaşılması ıcin.

ama gubis haklı en dogrusu adetın gecikmesi. bak ben erken yaptım güyya hamileyim kanda da çıkti ama gene de adet tarimin gecmesi gerekiyor sağlıklı olduğunun anlaşılması ıcin.
implantasyon kanamam mı adet mi bilemiyorum işte leke leke var şuan adet günüm dünden belli aynı leke

Selam kızlar benimde ilişkiden sonra 6. Günüm bugün laboquick marka ultra erken hamilelik testi yaptim bugün (iliskiden 5 gun sonrasına kadar sonuc verir yaziyordu) ama silik dahi cikmadi 2. Çizgi canim sıkıldı biraz ama belki belli degildir daha diye kendimi avutuyorum bilmiyorum öyle yazmak istedim sadece

15 nisanda korunmadım ama hesaplarıma göre yumurtlama dönemimde değildi
Insallah hamilesndir cnm yaa vlh kendimizi cok avutuyoruzz cok

Insallah hamilesndir cnm yaa vlh kendimizi cok avutuyoruzz cok
Inşallah canim benim gecen ay yumurtalik kistim oluşmuştu dr um adetle atilir dedi atildi da bence çünkü ağrılarım kesildi adetten sonra ama yumurtladan bu yana sol kasigim yani gecen ay kistin oldugu taraf ara sira ağrıyor dun akşamdan beri belim de ağrıyor bilemiyorum gecen ayki gibi yine kist mi var ondan mi agriyor yoksa bebis yüzünden mi cok daraldim dr a da gitmek istemiyorum sürekli uff

Allahim gonlumuze gore versin zamani vr biseylerin ama insalllahh erkenden gelirler

Merhaba, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi:), bu bahsettiğiniz testin fiyatı nedir? Teşekkürler.
Testin fiyatı aklımda değil, ama diğer güvenilir testlerden çok farklı değildi sanki fiyatı. En fazla 20 dir sanirim. Ama yanlış söylemiş te olmayayim. Teşekkür ederim güzel dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…