Hamile miyim?

İçim rahat etsin diyorsan al canım, ama aldığın ilac adetini daha da geciktirebilir, panikleme, çocuk sahibi olmak o kadar değil, dedigin gibi camasir varken olduysa hamilelik gibi bir riskin yok, kafana takma

Eger ic camasirini suzgec gibi dusunuyosan ve spermler suzulup kaliteli hareketli olanlari buyuk bi basariyla camasirdan suzulup icine girdiyse muhtemelen hamilesindir. Simdi mantikli konuşmak gerekirse ic camasirlarinz varmış ve hamile miyim diyosun. Bu sperm yuttum hamile miyim gibi bisey sanirim. Mümkün degil. Gelen akinti ne renk blmiyorm ama kzlik zarin zedelenmis de olabilir. Bebek imkansiz onu dusunme ztn ama zar gitmis olabilir surtunme kuvvetine bagli olarak :D

Eger ic camasirini suzgec gibi dusunuyosan ve spermler suzulup kaliteli hareketli olanlari buyuk bi basariyla camasirdan suzulup icine girdiyse muhtemelen hamilesindir. Simdi mantikli konuşmak gerekirse ic camasirlarinz varmış ve hamile miyim diyosun. Bu sperm yuttum hamile miyim gibi bisey sanirim. Mümkün degil. Gelen akinti ne renk blmiyorm ama kzlik zarin zedelenmis de olabilir. Bebek imkansiz onu dusunme ztn ama zar gitmis olabilir surtunme kuvvetine bagli olarak :KK70:

Böyle en basta adet kanı sandım ama adetime 1 haftam var aksam baktıgımda kahverengimsi bir renkti.Bir de yumurtlama dönemimin ilk veya ikinci gününde yasadıgım icin bunu icimde bir süphe olustu.Ama mantıklı düsününce bu akıntıyı yasadıgım sırada da sıradan adet günlerim gibi gaz sancısı falan cektim.Sadece icimi rahatlatmak adına ilaç alsam mı almasam mı kararsızım

20 yaşında bir kız ama nasıl hamile kalındığını bilmiyor şaka olmadı öyle iç çamaşırı üzerinden hamile kalınsaydı heralde biz evli kadınlar her yıl doğururduk

20 yaşında bir kız ama nasıl hamile kalındığını bilmiyor şaka olmadı öyle iç çamaşırı üzerinden hamile kalınsaydı heralde biz evli kadınlar her yıl doğururduk

İnşallah hayırlı evlatlar doğurursun ablacım ama herkes de bilgili doğmuyor yani ne yapalım bilmek icin sormak gerekiyor sayenizde öğrendim ama teşekkürler

Back
X