Hamile miyim??

0823

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
11
4
1
45
Arkadaşlar merhabalar,yeni uyeyim,37 yaşındayım,2008 doğumlu oğlum var,bir yıl oldu ikinci evliligimi yaptım,02 Ağustosta doğum kontrol hapini bıraktım. Esim çok istiyor bebek. Tabi bende. Bir iki gün var regl me. Bugün test yaptım,daha yaparken testi ilk saniyelerde ikinci çizgiyi gördüm, sonrasında ışığa tutunca ancak gördüm,hayali çizgi yani.Ayy baka baka bi hal oldum,boyle durum yasayan oldu mu? Bu sonuç ile hamilemiyim acaba??

Kan tahlili yaptırın veya 2 gün sonra tekrar test yapın.

Hayali cizgi ne demek? Ikinci cizgiyi gorduyseniz ki zaten cok silik cikacaktir, o zaman hayirli olsun.
Ben reglime 5 gun kala ogrendim idrar testinden .

Evet olabilir çok hafif bile gözükse gebelik vardır bence bugün fırsatınız varsa kan verin

Konuyu dağıtmak istemem ama benimde bir sorum olacak bu ay ilk kez korunmadım adet gunum bugun normalde ama olmadom henüz göğüs hassasiyetim olurdu yok baş ağrısı da olurdu yok.sadece bacaklarımda aşırı halsizlik ağırlık var böyle bir hamilelik belirtisi olan oldu mu acaba

Hayali çizgi mi,vallahi zar zor görünüyor yani:))

Kan verin pazartesi herkeste belirti farklı bende de tam tersi göğüs hassasiyeti oldu çok aşırı bi şekilde. Ve göğüs halkam genisliyodu ve rengi koyulastı zamanla

Kanda çıkar. Baka baka bi hal olmanıza gerek yok. Kan sonucuna bi kere bakmanız yeterli.. inş yola çıkmıştır bebeğiniz.. :)

Arkadas,benim de ayni şekilde,her ay,göğsüm agrirdi bu ay yok,bas agrirdi bu ay yok,sandım var ayaklarima vuruyor, hadi hayirlisi

3 kardeşiz annem hep regl olmuş ben ve diğer kardeste 6 aya kadar ve küçük kardeşimde 4 aya kadar

Silik bile olsa gebelik vardır. Benimde ikinci çizgi silikti Reglim 1 gün geçince yapmıştım. O testlerin yanılma payını hesaba katarsak kan verip emin olmak lazım hayırlısı olsun

Ben ikinci cizgiyi zar zor gormustum hamileydim.
Allah gonlunuze gore versin.
Ay ben o çizgiye hayali çizgi dedim:))) idrar koyunca iki saniyede ikinci çizgi belirdi,yaaav sonra koyboldu,ışıkta evireee cevireee zar zor gördüm, tskr ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…