Ay inşallah ,Rabbim hayirlisini versin,tskr ediyorumHafif bile çıksa vardır bebek genelde öyle oluyor
Hayali cizgi ne demek? Ikinci cizgiyi gorduyseniz ki zaten cok silik cikacaktir, o zaman hayirli olsun.
:))Hayali cizgi ne demek? Ikinci cizgiyi gorduyseniz ki zaten cok silik cikacaktir, o zaman hayirli olsun.
Ben reglime 5 gun kala ogrendim idrar testinden .[/QUOT.
Konuyu dağıtmak istemem ama benimde bir sorum olacak bu ay ilk kez korunmadım adet gunum bugun normalde ama olmadom henüz göğüs hassasiyetim olurdu yok baş ağrısı da olurdu yok.sadece bacaklarımda aşırı halsizlik ağırlık var böyle bir hamilelik belirtisi olan oldu mu acaba
Kan verin pazartesi herkeste belirti farklı bende de tam tersi göğüs hassasiyeti oldu çok aşırı bi şekilde. Ve göğüs halkam genisliyodu ve rengi koyulastı zamanlaKonuyu dağıtmak istemem ama benimde bir sorum olacak bu ay ilk kez korunmadım adet gunum bugun normalde ama olmadom henüz göğüs hassasiyetim olurdu yok baş ağrısı da olurdu yok.sadece bacaklarımda aşırı halsizlik ağırlık var böyle bir hamilelik belirtisi olan oldu mu acaba
3 kardeşiz annem hep regl olmuş ben ve diğer kardeste 6 aya kadar ve küçük kardeşimde 4 aya kadarArkadaşlar merhabalar,yeni uyeyim,37 yaşındayım,2008 doğumlu oğlum var,bir yıl oldu ikinci evliligimi yaptım,02 Ağustosta doğum kontrol hapini bıraktım. Esim çok istiyor bebek. Tabi bende. Bir iki gün var regl me. Bugün test yaptım,daha yaparken testi ilk saniyelerde ikinci çizgiyi gördüm, sonrasında ışığa tutunca ancak gördüm,hayali çizgi yani.Ayy baka baka bi hal oldum,boyle durum yasayan oldu mu? Bu sonuç ile hamilemiyim acaba??
Ay ben o çizgiye hayali çizgi dedim:))) idrar koyunca iki saniyede ikinci çizgi belirdi,yaaav sonra koyboldu,ışıkta evireee cevireee zar zor gördüm, tskr ediyorumBen ikinci cizgiyi zar zor gormustum hamileydim.
Allah gonlunuze gore versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?