Hamile miyim?

MoonfacedMom

Aslan Kadını♌ Terazi Prenses Annesi♎ Kova annesi♒
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
7.924
9.216
398
Merhaba bayanlar.
Benim adetim 6 gün gecikti. Hamilelik şüphem yok diye test yapmadım eşim korunuyor kesinlikle çocuk istemiyor bense aksine belki kazayla olur diye her ay bekliyorum bi mucize olmasını. Adetim günü gününe olurdu bu ay gecikmem oldu. Göğüslerimde şişlik acı hiçbişey yok sadece sık idrara çıkma sürekli uyuma isteği var sanki bacak aramda bi top var darlatıyo beni yatamıyorum sanki 9 aylık hamileler gibi arada sıcak basıyo arada Üşüyorum duygusallık var bide. Sizce umut var mı hamile olabilir miyim ?

Test yap canım hic bir yontem yuzde yuz korumaz

ihtimal var elbette
bunu test yaparak rahatlıkla öğrenebilirsiniz
gününüz geçmiş idrar testi ile çıkar

ihtimal var elbette
bunu test yaparak rahatlıkla öğrenebilirsiniz
gününüz geçmiş idrar testi ile çıkar

Eşim aldırmıyo test ihtimal yok diyor boşuna heveslenmemi istemiyormş oda gün sayıyor adet olmam için ama şuan hiçbir adet belirtim yok kaç gün gecikmesi normal?

Eşim aldırmıyo test ihtimal yok diyor boşuna heveslenmemi istemiyormş oda gün sayıyor adet olmam için ama şuan hiçbir adet belirtim yok kaç gün gecikmesi normal?

benim bildiğim bazen bir hafta öne ya da geri atabiliyor
fakat siz şüphe duyuyorsanız mutlaka test yapın

İdrar yolu enfeksiyonu falan da olabilir sık idrara çıkmak onun belirtisi diye biliyorum birde mevsim değişikliğinde adet tarihleri değişebiliyor birkaç gün daha geçerse test yapın herşey gönlünüzce olsun.

Mrb supheli iliskimin ustunden 3 ay gecti 3 kere adet oldum ustune gorme degil normal adet 3 kerede eczaneden hamilelik testi alip yaptim negatif cikti icime bosalma olmadi zevk suyu kacmis olabilir 2 ay midem bulandi belim agridi asiri uykum vardi gecti 1 aydir mide yanmam carpintim var 3 aydir istahsizim ara sira basim ve rahmim agriyor bu aralar ayagim usuyor ve kasiniyor karnimda uyusma var sanki bebek kipirdiyor dun gogusumde kirmizi ben kalcamdada kahverengi ben cikti cok korkuyorum hamilemiyim

Back
X