- 14 Mart 2018
- 210
- 532
- 18
- 30
- Konu Sahibi serguzestt
-
Test yapmışsınız ve negatif çıkmış.Hayirli akşamlar arkadaşlar öncelikle bu bölüme bu konuyu açtım ama bir dert olarak değilde Sizden akıl almak adına
Kızlar reglim 4 gündür geçiyo eşimle dikkat etmemize rağmen böyle oldu normalde reglim 2 günün üzerine geçmez bunun için uygulama kullanıyorum hatta ilk defa böyle oldu açıkçası korkuyorum hamile kalmaya diyeceksiniz o zmn kendini saglma alsaydın diye haklısınız sizce hamile olma ihtimalim var mı. Gebelik testi negatif çıktı ne yapıcam bilmiyorum
ben de konu açsam mı diye düşünüyordum ki 2nizin konusuna da denk geldim:) aynısı benimde başımda, reglim 9 gün gecikti, 6 gün geçtiğinde hızlı testlerden aldım negatifti ama hala olmadım. Emziriyorum şu an inşallah normal bir gecikmedir. Ptesi gelmiyor bir türlüValla bende bu konuyu görmeden şimdi konu açtım tek farkla inşallah hamileyimdir diye cevaplari merak ediyorum
Pazartesi sonuçları yazalım mutlaka:) bnm bi tane çocuğum var rabbim eksikliklerini göstermesin ama suan çocuk bnde istemiyorumben de konu açsam mı diye düşünüyordum ki 2nizin konusuna da denk geldim:) aynısı benimde başımda, reglim 9 gün gecikti, 6 gün geçtiğinde hızlı testlerden aldım negatifti ama hala olmadım. Emziriyorum şu an inşallah normal bir gecikmedir. Ptesi gelmiyor bir türlü
Umarim:/Benimde 2 gün geçti ... Eşime esprisini yaptım hatta bugün ''Kendi kendimi hamile bırakma ihtimalim varsa hamileyimdir. ''diye bir çok kişide varmış meğer aynı sorun, havalardan olsa gerek...
Umarim:/
Bnm en fazla iki gün geçer dediğim gibi ya bir gün erken olurdum yada 2 gün geç 4 gün geçti elim ayağıma dolanıyor rabbim olmayan herkeze versin ama suan çocuk istemiyorumBende normalde hiç sekmez 25. Günde olurum en kötü ihtimal 26. Günde olurum ama bugun 28 gün oldu ama 2 gündür de neden olmadım diye aklıma takıyorum.
Hatta 2 gün önce bugun kesin olurum diye ped bile taktım ama olmadım. Dediğim gibi havalardan büyük ihtimal.
Sürekli neden olmadım diye düşünüyorsanız o da geciktiriyor olabilir.
aynen benim kızım da 8 aylık, istemiyor değiliz de şu an çok erken, kızıma haksızlık gibi geliyor, miniminnacıkken ilgi de süt de bölünecek. Neyse artık herkes için hayırlısı Allah'tan..Pazartesi sonuçları yazalım mutlaka:) bnm bi tane çocuğum var rabbim eksikliklerini göstermesin ama suan çocuk bnde istemiyorum((
Aynn rabbim hayırlısını versinaynen benim kızım da 8 aylık, istemiyor değiliz de şu an çok erken, kızıma haksızlık gibi geliyor, miniminnacıkken ilgi de süt de bölünecek. Neyse artık herkes için hayırlısı Allah'tan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?