- 9 Ocak 2018
- 76
- 27
- 88
- 31
- Konu Sahibi Betusskuruu
-
morcivetkedi merhaba canım bir topikte daha senle sohbet etmiştik bat tarihlerimiz aynıydı acaba mutlu ahberi alabildin mi merak ettim seni görünce :)yumurtlama günün tahmini mi ovülasyon mu kullandın? eğer ovülasyonla öğrendiysen 14 gün sonra adet olman gerekirdi 16. günmüş. yani yüksek ihtimalle hamilelik gibi kist falan yoksa. ama tahminen o tarihte yumurtladıysan bazen böyle gecikmeler oluyor test yap kurtul buraya da at merak ettim
Allah hakkında hayırlısını versin
iyi de korksak da bizim için yazılmışın ötesine geçemiyoruz maalesef. yani negatifi görmekten korktuğun için bir anda pozitif oluvermeyecek. bir an önce öğrenmen daha mantıklı, yoksa kendinde belirti arayıp umutlanırsınBende merak ediyorum ama korkuyorum diyorum ya olmadı birazdan gidip alırım yaparım dediğin gibi yaptıktan sonra haber veririm teşekkür ederim dileklerin icin...
aa hatırladımmorcivetkedi merhaba canım bir topikte daha senle sohbet etmiştik bat tarihlerimiz aynıydı acaba mutlu ahberi alabildin mi merak ettim seni görünce :)
bende aynı durumdayım canım hayırlısı deyip bekliyorum bende bayadır salmıştım ama bu ay takip yaptım belki bebiş gelir eşime doğum günü hediyesi olur dedimaa hatırladım
maalesef canım ya korunmuyoruz ama üzerine de düşmüyoruz saldık biraz. yumurtlama bile takip etmiyorum 2 aydır. hayırlısı. sen ne durumdasın?
hadi inşallah güzel haberi verirsin bizebende aynı durumdayım canım hayırlısı deyip bekliyorum bende bayadır salmıştım ama bu ay takip yaptım belki bebiş gelir eşime doğum günü hediyesi olur dedim
inşallah 12 ağustos tatlım ben gittim canım bir sorunun yok herşey normal dedi sadece rahim ağzında az iltihap vardı onuda fitille yok ettikhadi inşallah güzel haberi verirsin bizedoğum günü ne zaman eşinin?
aslında bu kadar korunmamaya yumurtlama bile takip etmesen bi şekilde olması gerekirdi. doktora gitmeyi düşünüyoruz umarım kötü bir şey çıkmaz
ya aslında düzenli adet kadının sağlıklı olduğunu gösterir. ya da hamile kalmaya engel olacak kadar ciddi bir durum olmadığını..inşallah 12 ağustos tatlım ben gittim canım bir sorunun yok herşey normal dedi sadece rahim ağzında az iltihap vardı onuda fitille yok ettik
aynen canım o kadar stres sıkıntıya bile hiç adetim düzensiz olmadı doktorda sorun yok dedi ama 9 aydır bekliyoruz tabiki mutlaka haber veririm eşimde çarşamba günü gidecek canım aslında niyeti o değildi ama sürekli alerji oluyo onun için komple muayene oluyo çarşamba günü için ürolojiye göndermişler :)ya aslında düzenli adet kadının sağlıklı olduğunu gösterir. ya da hamile kalmaya engel olacak kadar ciddi bir durum olmadığını..
eşin de gitti mi?
güzel haberi alırsan mutlaka beni de haberdar et dua isterim belki
e ne güzel işte o da takip altında. hadi bakalım hayırlısı hepimiz için. dua ediyorum isteyen herkese siz de edin belki tutar bi zamana denk geliraynen canım o kadar stres sıkıntıya bile hiç adetim düzensiz olmadı doktorda sorun yok dedi ama 9 aydır bekliyoruz tabiki mutlaka haber veririm eşimde çarşamba günü gidecek canım aslında niyeti o değildi ama sürekli alerji oluyo onun için komple muayene oluyo çarşamba günü için ürolojiye göndermişler :)
hergün dua ediyorum canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle evlat acısıyla imtihan etmesin inşallahe ne güzel işte o da takip altında. hadi bakalım hayırlısı hepimiz için dua ediyorum isteyen herkese siz de edin belki tutar bi zamana denk gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?