- Konu Sahibi Ziyagillerdenn
-
Yok yok öyle değil:) yani adetim bittikten 3 gün sonra beraber olduk. Tam işte yumurtlama dönemievet ella ile hamile kalan var, ama anlamadım regl in mi 1 hafta geçti? sen bir test al yap bence ama olasılık büyük gibi ya..
Yok yok öyle değil:) yani adetim bittikten 3 gün sonra beraber olduk. Tam işte yumurtlama dönemi
Bilmiyorum demedimki tesieginim dedim. Aşkolsun kızlar heyecan yaptım bide kozıyosunu ya :)Bir de 3 yaşında çocuğunuz varmış nasıl bilmiyorsunuz? adet bittikten 3 gün sonra ilişki olduysa hap içmenizin üstünden de 1 hafta geçtiyse daha diğer adet tarihinize 2 2,5 hafta var.
İşte bende ihtimalleei düşünüyorum ya tedirginliğimi belirtiyoeum bilmemek değil kiBir de 3 yaşında çocuğunuz varmış nasıl bilmiyorsunuz? adet bittikten 3 gün sonra ilişki olduysa hap içmenizin üstünden de 1 hafta geçtiyse daha diğer adet tarihinize 2 2,5 hafta var.
İlişkiden ne kadar sonra aldınız ve ella marka mı aldınız ben 2 saat sonra aldım. Bebekleriniz arasında ne kadar yaş farkı var? Bu haptan sonra aşırı akıntım oldu ama onun dışında bie kanama vs birşey olmadıkızım doğduğundan beri ilk defa korunmasız bir ilişki yaşadım onda da ertesi gün hapı aldım ama şu an hamileyim
Ben ertesi gün aldım ella değildi markasıİlişkiden ne kadar sonra aldınız ve ella marka mı aldınız ben 2 saat sonra aldım. Bebekleriniz arasında ne kadar yaş farkı var? Bu haptan sonra aşırı akıntım oldu ama onun dışında bie kanama vs birşey olmadı
Cikar. AMA Ben hamile oldugunu sanmiyorum. Ertesi gun hapi butun hormonlari alt ust ediyor.Benim bugün yada yarın adet olmam gerek tık yok. Aşırı akıntım var sürekli rüyamda bebek görüyorum. Midem bulanıyor çıldırıcam bu belirsizlikten. Kızlar hamilelik testi alsam çıkar mı???
Cnm bu saudıkların gebelik belirtisi ama rabbım bilir yarın gıt kan testi yaptır ve sonucu al rahatla bizede haber etSelam kızlar benim göğüs hassasiyetim bel agrım mide bulantım her adet belirtisinde vardır mutlaka ve 5 aydır evlendiğimden beri ilk defa adetim iki gündür gecikmiş durumda kasıklarıma kramp giriyor yanma hissi var merak ediyorum sizce hamilemiyim?? Lütfen sabırısızlıktan Çatlama durumundayım cevap yazın kızlar
Canım çok sağol bir de unuttuğum bişe var afedersiniz akıntım önce fosfor sarısı renginde geldi şimdi su gibi biraz da yumurta akı gibi geliyor sence bu yaşadığımı yaşayanız var MıCnm bu saudıkların gebelik belirtisi ama rabbım bilir yarın gıt kan testi yaptır ve sonucu al rahatla bizede haber et
Cnm bu yumurtlama doneminde de oluyor akıntı ama senım adetin gecikmiş yanı yumurtlama donemın degıl ınsallah hamılesındır. Cunku hamılelık ılk belirtisinde akıntı da olabılıyorCanım çok sağol bir de unuttuğum bişe var afedersiniz akıntım önce fosfor sarısı renginde geldi şimdi su gibi biraz da yumurta akı gibi geliyor sence bu yaşadığımı yaşayanız var Mı
Allahım olmayan herkese versin amin amin inşşalah meraktan çatlamak üzereyimCnm bu yumurtlama doneminde de oluyor akıntı ama senım adetin gecikmiş yanı yumurtlama donemın degıl ınsallah hamılesındır. Cunku hamılelık ılk belirtisinde akıntı da olabılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?