Hamile miyim?

Ziyagillerdenn

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
160
153
303
İstanbul
merhaba kadınlar klübünün fıstık hatınları. Ben adetimin bitiminden 3 gün sonra eşimle beraber oldum fakat bir kaza yaşandı ve olanlar oldu. Daha sonra ella isimli ertesi gün hapını içtim bu olaydan tam 2 saat sonra. Bie hafta geçti kanama falan hiçbirşey yok. Hamile miyim değilmiyim tükendim. Ella ile hamile kalan varmı acaba. Bu arada evliyim ve 3 yaşında bir oğlum var

evet ella ile hamile kalan var, ama anlamadım regl in mi 1 hafta geçti? sen bir test al yap bence ama olasılık büyük gibi ya..

1 hafta mı geçti? Regliniz biteli 10 gün olmuş ilişkiden bir hafta geçtiyse. Daha belli olmaz. Nereden baksanız 2 hafta daha beklemeniz lazım. Beklenen regl tarihi 1 hafta geçtiyse kan testiyle kesin öğrenirsiniz. İlaç hırmın dengenizi bozmuştur. Ama Ella ile hamile kalanlar da var.

Adet bittikten 3 gün sonra yumurtlama dönemi mi oluyor ¿ adetin 14.günü olmuyor mu aslında yumurtlama . Kafam karıştı
Bence değilsinizdir hamile , sonuçta hap hormonlar ile oynuyor . Bide galiba kanama yapıyormuş o hap , belki o sebeple geciktiriyor ?

kızım doğduğundan beri ilk defa korunmasız bir ilişki yaşadım onda da ertesi gün hapı aldım ama şu an hamileyim

Bir de 3 yaşında çocuğunuz varmış nasıl bilmiyorsunuz? adet bittikten 3 gün sonra ilişki olduysa hap içmenizin üstünden de 1 hafta geçtiyse daha diğer adet tarihinize 2 2,5 hafta var.

kızım doğduğundan beri ilk defa korunmasız bir ilişki yaşadım onda da ertesi gün hapı aldım ama şu an hamileyim
İlişkiden ne kadar sonra aldınız ve ella marka mı aldınız ben 2 saat sonra aldım. Bebekleriniz arasında ne kadar yaş farkı var? Bu haptan sonra aşırı akıntım oldu ama onun dışında bie kanama vs birşey olmadı

Ben ertesi gün aldım ella değildi markası
Allah'ın izniyle doğduktan sonra kızımla araları 5 yaş olacak

Benim bugün yada yarın adet olmam gerek tık yok. Aşırı akıntım var sürekli rüyamda bebek görüyorum. Midem bulanıyor çıldırıcam bu belirsizlikten. Kızlar hamilelik testi alsam çıkar mı???

Selam kızlar benim göğüs hassasiyetim bel agrım mide bulantım her adet belirtisinde vardır mutlaka ve 5 aydır evlendiğimden beri ilk defa adetim iki gündür gecikmiş durumda kasıklarıma kramp giriyor yanma hissi var merak ediyorum sizce hamilemiyim?? Lütfen sabırısızlıktan Çatlama durumundayım cevap yazın kızlar

Cnm bu saudıkların gebelik belirtisi ama rabbım bilir yarın gıt kan testi yaptır ve sonucu al rahatla bizede haber et

Cnm bu saudıkların gebelik belirtisi ama rabbım bilir yarın gıt kan testi yaptır ve sonucu al rahatla bizede haber et
Canım çok sağol bir de unuttuğum bişe var afedersiniz akıntım önce fosfor sarısı renginde geldi şimdi su gibi biraz da yumurta akı gibi geliyor sence bu yaşadığımı yaşayanız var Mı

Canım çok sağol bir de unuttuğum bişe var afedersiniz akıntım önce fosfor sarısı renginde geldi şimdi su gibi biraz da yumurta akı gibi geliyor sence bu yaşadığımı yaşayanız var Mı
Cnm bu yumurtlama doneminde de oluyor akıntı ama senım adetin gecikmiş yanı yumurtlama donemın degıl ınsallah hamılesındır. Cunku hamılelık ılk belirtisinde akıntı da olabılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…