hamile miyim?

Konunuz bana birini hatirlatti. Hamileyken hastanede bir tane kadinla tanistim. Benim doktora randevusu vardi. Kapida biraz konustuk. Hamilelik testi yaptirmaya gelmisti. İsin komik tarafi da hamile olma ihtimali sifirdi. Cunki adet olmustu. Hangi akila hizmet gelmisti onu anlayamamistim.
Siz de o kadin gibi, yorumlardan okudugum kadariyla surtunme olmus. Surtunmeyle hamile kalinmaz. Kan degerlerinden de anlamam ama kk kadinlari degilsiniz diyorsa demek ki, degilsiniz
Anlamadigim bir sey var ama, bu sonucu size veren doktor size hamile olmadiginizi demedi mi?
Sorma amaciniz ne anlamadim ...

bu ne biçim test sonucu? Bakkala mı yaptırdın testi? Nerde yazıyor betahcg hani? Çakma test sonucu koymuş dalga geçiyor bizimle aklı sıra. Azalarak biter misiniz lütfen artık şu sürtünerek kırk kat kıyafetle hamile kalır mıyım diyenler?

Kesinlikle hamile değilsin bu şartlarda öyle bir ihtimal yok ve neye inanırsan inan ama lutfe bir psikiyatra git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…