- 19 Nisan 2018
- 18
- 2
- 86
- Konu Sahibi sessizmelekkk
-
Ben çizgi görüyorum. Geç dolldöll olmuş olabilir ama bence hamilesin. Yarın sabah kan testi ver canım. Hayırlı olsunÇizgi çok net değil cok yakından bakınca çok hafif çizgi beliriyor adetimden 8 gün geçti hamile miyim anlayamadım çünkü çizgi varla yok arası Eki Görüntüle 2216012
Geç döllenme de olabilir kimyasal da olabilir. Yarın tekrar yapin koyulawmayi takip edin yada kan verin kandan takip edin.Çizgi çok net değil cok yakından bakınca çok hafif çizgi beliriyor adetimden 8 gün geçti hamile miyim anlayamadım çünkü çizgi varla yok arası Eki Görüntüle 2216012
Var canim cizgi hamilesin buyuk ihtimal bence hemen kan testi yaptir benimde gecikmemin 5. Gunune kadar hep boyle silikti snra koyulasti gec dollenmeymis...Çizgi çok net değil cok yakından bakınca çok hafif çizgi beliriyor adetimden 8 gün geçti hamile miyim anlayamadım çünkü çizgi varla yok arası Eki Görüntüle 2216012
canımhayırlı olsun bebiş geliyorVar canim cizgi hamilesin buyuk ihtimal bence hemen kan testi yaptir benimde gecikmemin 5. Gunune kadar hep boyle silikti snra koyulasti gec dollenmeymis...
Sagol canim tesekkur ederimm evet minik bebis geliyoda iste daha ultrosonda goremedik kendilerini gec dollenme olmuscanımhayırlı olsun bebiş geliyor
sağ sağlim kucağına alırsın inş cnm rabbim bunuda vesile ettiyseSagol canim tesekkur ederimm evet minik bebis geliyoda iste daha ultrosonda goremedik kendilerini gec dollenme olmus
Amin canim benim insallah cok endiseli bi surec gercektensağ sağlim kucağına alırsın inş cnm rabbim bunuda vesile ettiyse
Canım bugün de böyle cıktı sence durum nedirVar canim cizgi hamilesin buyuk ihtimal bence hemen kan testi yaptir benimde gecikmemin 5. Gunune kadar hep boyle silikti snra koyulasti gec dollenmeymis...
Canim cizgi siliklesmis ama ilk attigin daha belirgindiCanım bugün de böyle cıktı sence durum nedir
Evet canım bende şaşkınım ve kanamam oldu adet oldugumu düşündüm yanılgıya düşmek istemiyorum birazdan kan vermeye gidicemCani
Canim cizgi siliklesmis ama ilk attigin daha belirgindibi kan mi versen acaba ? Kimyasal gebelik yasiyo olabilirmisin
Kanaman basladiysa tehlikeli ya bildigin adet kanamasi gibimi ?yoksa lekelenme falanmi kan vermen en iyisi bence bende kimyasal gebelik yasamistm silik ciktiktan snra kanamam baslamisti benimdeEvet canım bende şaşkınım ve kanamam oldu adet oldugumu düşündüm yanılgıya düşmek istemiyorum birazdan kan vermeye gidicem
Inşallah canım dört gün önce leke geldi dün akşam da kanama oldu adet gibi sancım var belim ağrıyor kan verdim inşallah sıkıntı çıkmazKanaman basladiysa tehlikeli ya bildigin adet kanamasi gibimi ?yoksa lekelenme falanmi kan vermen en iyisi bence bende kimyasal gebelik yasamistm silik ciktiktan snra kanamam baslamisti benimdeallah korusun insallah kotu bisey yoktur
Haberlerini bekliyorm canim hayirlisinolsn insallahInşallah canım dört gün önce leke geldi dün akşam da kanama oldu adet gibi sancım var belim ağrıyor kan verdim inşallah sıkıntı çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?